YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

UJK vs. Luvian Kiekko 5-2 (Raportti)

Ajankohta

la 10.1.2015

Ottelu pelataan klo 15.30 - 17.30

ujkvsluviankiekko

Luvian Kiekon Uusikaupunkikammo jatkui viime lauantaina.

UJK – Luvian Kiekko 5-2

Yksinkertaisena pelattava jatkosarja ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla kun LuKille arvottiin vierasottelu UKIin. Joukkue ei ole ikinä voittanut UJK:ta vierassa, kun taas Luvialla UJK on aina kaatunut. Sillä onko kyseessä koti- vai vierasottelu on yllättävänkin suuri vaikutus näissä peleissä kun sarjassa seilaa monta hyvää kotijoukkuetta.

Itse ottelussa LuKi pelasi ihan ok matsin ja pystyi luomaan suuren määrän tekopaikkoja sekä viemään ottelua pitkiä jaksoja. Aina kotiinpäin Uudessakaupungissa vuodesta toiseen vetävä tuomarikaksikko ei kuitenkaan pettänyt tälläkään kertaa ja karmea määrä pelitilanteen ulkopuolella tapahtuneita koiruuksia jäi viheltämättä. Tuomarit pääsivät jälleen liikaa LuKi-pelaajien pään sisälle ja olennainen tuntui välillä unohtuvan.

UJK rankaisi ottelussa taidolla aina kun paikka oli ja puolusti agressiivisesti.

Positiivisinta LuKi-antia ottelussa oli joukkueeseen palanneen Jesse Nummen esitykset; taidot ja taistelu on tallella. Nummi paikkasi Saarista jonka poissaolo sekoitti tällä hetkellä kapealla materiaalilla matkassa olevan LuKin kaikkia ketjuja.

Ensi sunnuntaina kapteeni ”Jippe” Saarinenkin on mukana ja LuKilla ketjut kasassa kun joukkue avaa jatkosarjan kotiottelut kovaa ParSporttia vastaan Luvialla. Laitetaan otteluennakkoa tulemaan lähempänä. Se on kuitenkin nyt selvää että sunnuntaina KAIKKI HALLILLE!!!

Ottelun tilastot:

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/?gameid=42247&lang=

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa