YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Luvian Kiekko vs. PKS (Playoffs 2. puolivälierä)

Ajankohta

la 2.3.2024

Ottelu pelataan klo 14.00 - 16.00

Playoffsit alkaa, lauantaina koko kylä paikalle! 🔥🔥🔥

Luvian Kiekon kausi ei todella ole ollut sitä kuuluisaa ruusuilla tanssimista, fiilis on nyt kuitenkin joukkueessa todella hyvä ja pelimerkit riittää ihan mihin vaan. Vauhtisokeus on voinut päästä yllättämään, mutta hyvä palata kuitenkin historiassa aina 40 vuoden matkan taaksepäin ja todeta, että nyt Luvialla pelataan seurahistorian ensimmäiset 2. divisioonan Playoffsit. Edelliset sijoitukset 2. divarissa 2000-luvulta ovat 9/9/9/9/10/10 ja 1980- ja 1990 luvulla ei näitä pelejä myöskään pelailtu Suomi-Sarjankin loistaessa poissaolollaan välistä.

JOTEN…

Nyt ei muuta kun nautitaan matkasta ja lyödään häkki äärimilleen täyteen lauantaina klo 14.
PKS marssittaa vastaan kovan porukan, jonka ykköskenttä mm. on pelannut Mestiksessä vielä viime- ja edelliskaudella. LuKilla on vastaus kuitenkin tähän ja sen kevätkunto melkoinen, runkosarjan päättäneessä matsissa Nuto-Pukkila-Pihlajamäki löivät tauluun yhteensä 14 pistettä.
Terveystilanne on suht hyvä, kahden kovan pakin Kotikiven ja Vuorisalon osalta kausi tosin on ohi. Viljami Vallin mahdollinen pelikielto asettaa myös pakkipuoleen painetta, Luvialla odotellaankin kuumeisesti nouseeko tässä kohtaa satakunnan divarilegenda ja Luvian oma poika Lasse Sammalisto vielä kerran Paimion bussiin keskiviikon ensimmäiseen matsiin?

LIPUT OTTELUUN

Aikuiset 7 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi (huom. kausikortti ei voimassa Playoffseissa)

KIITOS KUMPPANEILLE

Tässä kohtaa jo suuri kiitos kaudesta tämä kaiken mahdollistaneille kumppaneille kuluneella kaudelle 2023-2024, sähköposteihinne on lähtenyt pieni muistaminen lauantaihin liittyen.
  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa