Ajankohta

pe 25.9.2015

Ottelu pelataan klo 19.45 - 21.45

Raportti

LuKi haki täydet pisteet Paneliasta! Otteluun lähtö oli vierailta parempi ja vaihto toisensa perään peli pyöri kotijoukkueen päässä. Ainoastaan erän loppu puolella tulleet kaksi peräkkäistä jäähyä päästi kotijoukkueenkin kokeilemaan onneaan, mutta PaRan ylivoiman jäätyä tuloksettomaksi iski heti perään Niko Vähä-Ruka hienolla yksilösuorituksella kiekon verkkoon, eka kuti pomppi maalin taakse, jonka Niko seurasi oppikirjamaisesti ja pyöräytti kiekon reppuun 0-1 lukemista mentiin erätauolle.

Toiseen erään kotijoukkue tuli pirteästi ja saikin tasoituksen heti ensimmäiseen vaihtoon. Erän loppu kohden jällee kuitenkin LuKi otti hallinnan ja sai tällä kertaa luoduista paikoista myös kiekon reppuun asti. Ensin Jere Riihikallio iski Saarisen karat verkkoon ja pari minuuttia myöhemmin onnistui myös ylivoima, Kyrövaara siirsi kiekon viivaan josta Sjöblom tykitti kiekon kohti verkkoa ja Saarinen jatkoi mustan verkkoon. Tähän perään heti seuraavaan vaihtoon pääsi kotijoukkue kaventamaan. Pari minuuttia myöhemmin LuKi pääsi kuitenkin jälleen ylivoimalle, joka toimi jälleen ja aikalailla samalla kaavalla. Kyrövaara siirsi jälleen kiekon viivaan, tällä kertaa Näkki latasi hirveän pommin jonka irtokiekossa oli ensimmäisenä Saarinen, näin 2-4 lukemista toiselle erätauolle.

Kolmannen erän alkuun LuKi tuli jälleen hyvin ja sai ylivoiman hyvän painostuksen tuloksena. Tällä kertaa onnistui toinen ylivoima, Häkkinen tarjosi namupassin takatolpalle josta Vähä-Ruka iski illan toisen häkkinsä. Vain hetki tästä ja Saarinen kaivoi 100-0 hyökkäyspään aloituksen Näkille, joka tykitti jälleen järjettömän pommin, tällä kertaa Kyrövaara oli ensimmäisenä paikalla ja siirsi vieraat 2-6 johtoon. Peli näytti tässä vaiheessa ratkenneen ja kotijoukkue pyrki lähinnä pääsemään vieraiden ihon alle. Tästä seurasikin se että Vähä-Ruka otti ”pienen” painimatsin, hässäkkään osallistui muitakin pareja mutta vain Vähä-Ruka sai ulosajon, lisäksi tilanteesta tuomittiin vieraille kaksi kaksiminuuttista ja kun kotijoukkue selvisi ilman rangaistuksia oli edessä pitkä pätkä 5-3 ylivoimaa PaRalle. Kerran kotijoukkue onnistui ylivoimalla ja loppu lukemiksi kirjattiin 3-6, pisteet siis Luvialle.

Tehopisteet: Saarinen 2+2, Kyrövaara 1+2, Vähä-Ruka 2+0, Riihikallio 1+0, Näkki 0+2,Häkkinen 0+1, Sjöblom 0+1, Lampola 0+1. Krannila maalissa 36 torjuntaa.

Erittäin postiivista ottelussa oli LuKin asenne, valmentajavelhot Mäkelä ja Mäki olivat saaneet joukkueen heräteltyä heti alkuun vaikka klo 19.45 startti perjantai-iltana vaikeassa paikassa ei ollutkaan ehkä se helpoin paikka sarjaa aloittaa. Maalivahti Krannila selvisi myös urakastaan erinomaisesti. Tästä on hyvä jatkaa kohti sarjan ensimmäistä kotipeliä joka pelataan viikon päästä sunnuntaina 4.10 klo 14.30 alkaen.