YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Luvian Kiekko vs. PaRa 14-4 (Raportti)

Ajankohta

ke 22.1.2014

Ottelu pelataan klo 18.30 - 21.30

Raportti

Lukin pojjaat voitti jälleen lukemin 14-4. Kapteeni Lehtonen iski 7! maalia ja Timpan Golffin ikkunaan olikin ottelun jälkeen ilmestynyt tussilla piirretty ”One More Year” A4 paperitekele. Josko lauantain vierasottelussa Tigerssia vastaan saataisiin jo kunnon vastusta.

Ottelun tilastot:

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=7&gameid=53745

Ennakko

para_A4_1000-1LuKi kohtaa keskiviikon kiekkonäytelmässä Panelian Raikkaan. Loppusarja on alkanut LuKin osalta kahdella voitolla, kun taas PaRa hävinnyt molemmat kamppailunsa. Alkukauden kohtaamiset Luki vei nimiinsä numeroin 6-4 ja 9-1. Kun vielä kotijoukkueella on asettaa kentälle sarjan pistepörssiä dominoiva parivaljakko Santeri Kyrövaara- Jesse Nummi, jotka ovat parissa ottelussa mutustelleet yhteensä 16 tehopistettä, on ennakkosuosikin viittaa helppo asetella kotijoukkueelle. Tällä ei luonnollisesti ole mitään merkitystä, kun kiekko putoaa jäähän tilanteessa 0-0. Pystyykö kotijoukkue pitämään voitto putken yllä vai pääseekö Panelian pojat yllättämään?

LuKin kokoonpano selviää vasta lähempänä ottelua, mutta potentiaalia joukkueessa on vieläkin nähtyä enempään. Mm. Heini palasi kolmen pelin pelikiellostaan ihan eri roolissa, nakuttaen RNK ottelussa kolme syöttöpistettä. ”Kolmos”-kentän Jeret Palomäki ja Nummi napauttivat maalin mieheen ja olisi hienoa nähdä tämän jatkuvan. Puolustuksesta nostetaan esiin Kekkosen Arto, jonka hyvä asenne on vakuuttanut valmennuksen ja tästä palkinnoksi miehen paitaan neulottiin loppukauden ajaksi ”A”, mies on muuten myös parin ottelun pisteputkessa!

Huimaa lätkää siis varmasti luvassa Luvian jäähallissa keskiviikkona kello 18.30 alkaen. Kiekkokahvio palvelee tietysti myös herkuillaan eli tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!

LuKi is the best!

Liput

3€ (Alle 16v. ilmaiseksi)

Tervetuloa!

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa