Ajankohta

to 17.10.2013

Ottelu pelataan klo 19.30 - 21.30

Raportti

LuKi jatkoi voittojen tiellä kun se kohtasi torstai-iltana KuKin. KuKi ei ollut saanut jalkeille kuin junioripitoisen joukkueen ja ottelusta ei muodostunut totutun näköistä taistelua vaan LuKi paukutti jo ensimmäisessä erässä vastustajan kanveesiin vieden erän tennislukemin 6-0. Toinen ja kolmas erä lähinnä vain pelailtiin pois, nuoren vierasryhmän yrittäessä vielä haastaa kovasti kotijoukkuetta, mutta ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon lukemin 7-3.

LuKin illan pirteimmät pelurit löytyivät kolmoskentästä, etenkin hanat auki saanut jääkaapin kokoinen Nummen Jere erottui hyvällä liikkeellään ja kahdella maalillaan, hattutemppukaan ei ollut kaukana. Samoin tolppien välissä Vesa Hietikko pelasi todella hyvän ottelun, vieraat saivat varsinkin kahdessa viimeisessä erässä luotua todella hyviä tekopaikkoja vastahyökkäyksistä, mitkä Vesku hoiti tyylillä.

Myös Helmejoen paluu oli loistava, heti kaksi maalia ja osoitti olevansa hyvässä kunnossa.

Maalareina toimivat Jere Nummi x2, Helmejoki x2, Jesse Nummi, Näkki ja Saarinen. Kyrövaara taiteili kolme syöttöpistettä.

Lukin pelit jatkuvat sunnuntaina kun joukkue matkustaa Uudenkaupungin Jääkotkien vieraaksi. Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 26.10.  Laitilan Jyskettä vastaan.

Ennakko

LuKi jatkaa sarjaotteluitaan torstai-iltana 17.10. kun Luvialle saapuu vieraaksi aina yhtä rakas ”paikallisvastustaja” Kuparikiekko Harjavallasta. Nämä kohtaamiset ei ole ikinä jättänyt ketään kylmäksi! Joukkueet lähtevät koitokseen tasapisteistä, mikä tuo otteluun entistä enemmän lisälatausta.

LuKi palasi kahden tappion jälkeen voittokantaan, kun se haki täydet pisteet Paneliasta lauantai-iltana, KuKi puolestaan murskasi edellisessä ottelussaan Lännen-kiekon maalein 13-2.

Kotijoukkueen peli on ailahdellut viime aikoina todella paljon, jopa ottelun sisällä. Torstai-illan otteluun lähtökohta onkin selvä: ehjä 60 minuutin peli ja omanpelin rikkoneet turhat jäähyt pois, näillä eväillä kotijoukkue on varmasti sarjapisteissä kiinni myös torstaina.

Tule kannustamaan Luki voittoon tortai-illan paikalliskamppailussa, ottelu alkaa kello 19.30.

Ps. Huhut kertovat myös että taikuri Helmejoki olisi saanut polvensa kuntoon, nähdäänkö Jussi kentällä jo torstai-iltana?