YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Luvian Kiekko vs. KuKi (Harjavalta)

Ajankohta

to 28.9.2023

Ottelu pelataan klo 19.30 - 21.30

Nyt torstaina Luvialla pelataan ns. Satakunnan divariherruudesta! 🔥

Tule paikalle nauttimaan torstai-illasta ja varmasti viihdyttävästä kiekosta sekä Kiekko-Kahvion antimista, matsi alkaa klo 19:30.
Jätä tulosveikkaus kommenttina julkaisuun, oikein veikanneille ”one way ticket” yläkerran herkkumaailmaan…
Luvian Kiekko vei ensimmäisen (1/5) Harjavallassa 2-5, mutta tunnetusti hallitseva kakkosen mestari Harjavallan Kuparikiekko haluaa varmasti näyttää kyntensä voitto allaan Laitilasta.

Luvialaisilla on tällä kaudella kaikki mahdollisuudet menestyä, mutta heti viime viikolla osui pahasti tuulettimeen kun Laitilaa vastaan sivussa oli 9 pelaajaa ja Naantalissa peräti 13. Kuumaan torstain kotipeliin näyttää nyt siltä, että näiden lukujen alle jäädään, mutta melkoista vastatuulta terveystilanne asettaa edelleen kärkiäijiä myöden.

Aikaahan tässä on saada palaset paikalle ja kohdilleen, itse KÄRKIhän (kuvassa) on tietenkin paikalla! Topille elämä hymyilee ja pari maalia Laitilan Jyske jääkiekon edustus :sta vastaan antaa osviittaa että kauniille sävelille on luvassa jatkoa.

Liput 5e, kannattajakortit 40e ja alle 18v. ilmaiseksi sisään.

Tervetuloa kannustamaan LuKi voittoon!

Otteluisäntänä Luvian Kiekon U10 & U11 joukkue 👏👏👏

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa