YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Luvian Kiekko vs. TuK-V 4-5 (Raportti)

Ajankohta

la 31.1.2015

Ottelu pelataan klo 15.30 - 17.30

luviankiekkovstukv

Raportti

LuKi taittui eilen TuK-Ville lukemin 4-5 jännittävien vaiheiden jälkeen.

Jopa voittoon oli tällä kertaa huikeat saumat kun Turkulaiset onnistuivat hankkimaan lopussa pari ulosajoa ja LuKi pääsi pelaamaan yli 5 minuuttia 5-3 ylivoimaa vain kerran maalinteossa onnistuen. Kiekko saatiin mm. molempiin tolppiin ja molarin otsaan mutta kiekon saaminen ratkasupaikoissa viivan yli on vesittänyt jatkosarjan kolme ottelua neljästä, joissa olisi kaikissa ollut vähintäänkin hyvät mahdollisuudet pisteisiin.

Otteluun lähdettäessä moni peluri oli ihmeissään kun valmennus kertoi otteluennakossa mainitun hauen uineen väärään verkkoon, tarkoittaen tällä että joukkueen kokeneimmasta kaartista Sammalisto ja Välimaa loikkasivat samassa sarjassa pelaavan KK-V:n miehistöön jolla on vielä noususaumat 2. divisioonaan. Jokainen voi muodostaa oman mielipiteensä kyseisestä toiminnasta, sen enempää siihen tässä kommentoimatta.

Varmasti myös tästä sisuuntuneena joukkue pelasi pitkästä aikaa yhtenäisesti taistellen, vielä kun saadaan rentoutta lukemattomiin maalipaikkoihin niin selvää on se että LuKi tulee raapimaan voittoja jäljellä olevista viidestä ottelusta.

Perjantaina LuKi matkaa Turkuun Kiekko-67:n vieraaksi.

Ottelun tilastot:

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/?gameid=42264&lang

 

Ennakko

LuKi jatkaa kotiotteluitaan lauantaina kun vieraaksi Luvian Jäähalliin saapuu Turun Kisaveikot. LuKi ei ole vielä onnistunut avaamaan pistetiliään ylemmässä jatkosarjassa ja vain voitto kelpaa, mikäli haaveillaan edes teoreettisista mahdollisuuksista kahden parhaan joukkoon tasaisessa sarjassa.

Alla kotijoukkueella on todellinen nöyryytys Tarvasjoelta ja nyt onkin sitten kasvojen pesun aika. Vierailla on puolestaan alla selkeä 8-2 voitto Forssan Liekeistä ja muuten II-divisioonasta viime kauden päätteeksi pudonneilla vierailla on kasassa kaksi voittoa ja yksi tappio.

Erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen on siis luvassa jälleen. LuKin pelejä ovat varjostaneet todella runsaat jäähyminuutit ja näistä vastustajat ovat iskeneet armotta isolla prosentilla kiekon verkkoon. Taas toisaalta myös omassa ylivoimassa riittää huomattavasti parannettavaa edelleen, mutta selkein teema onkin otteluun pysyä poissa jäähyaitiosta.

Kotijoukkue saanee liikkeelle lähes parhaan nippunsa, tosin Kyrövaara (kylki) ja Lehti (lonkka) ovat olleet viikolla vielä toipilaina mutta molemmat lienee mukana ottelussa.

Seuraa näitä:

– Pysyykö kotijoukkue poissa jäähyaitiosta?
– Erikoistilanne pelaaminen
– Saako LuKi vihdoin suunnittelemansa kentät kasaan vai tuleeko jälleen viime hetken poissaoloja?
– Uiko ”Hauki” Sammaliston viivatoimitus lauantaina verkon perukoille?

 

Tule viettämään lauantai-päivää Luvian Jäähallin Kiekkokahvilan herkuista ja Luvialaisesta kiekosta nauttien.

Karri keittää maukkaat kahvit munkkeineen ja laittaa juomat kylmään.

Tervetuloa hallille lauantaina 31. tammikuuta!

Liput

3€ (alle 16-vuotiaat ilmaiseksi)

Jääkiekko Edustus Facebookissa!

Ottelumainos

luviankiekko_31012015-1luviankiekko_31012015-2

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa