YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

LuMe hankkeelle myönnettiin seuratukea myös toiselle vuodelle

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen on myöntänyt neljä miljoonaa euroa seuratukena liikunta- ja urheiluseuroille. Tukea myönnettiin 425 hankkeelle, joilla mahdollistetaan lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen liikuntaa. Avustukset myönnetään Veikkauksen tuotoista.

Luvian Kiekko-82:lle myönnettiin 12 000€ seuratukea yhdessä Merikarvian jääurheilijoiden kanssa haettuun LuMe-hankkseeseen. Hankeraha käytetäään osa-aikaisen ringeten valmennuspäällikön palkkaamiseen (toinen vuosi). Hanke jatkuu 31.5.2018 asti.

LuMe hankkeen tavoitteena on kehittää ja edistää lasten ja nuorten ringetteä hankkeen seuroissa. Tarkoituksena on mm. tukea valmennusosaamista ja lisätä sekä kehittää ringettekoulutoimintaa. Tavoitteena on tarjota yhä useammalle tytölle laadukasta liikuntaharrastusta omassa seurassa. Lisäksi hankkeen tavoitteena on Luvialla seuran toiminnan kehittäminen.

Hanke alkoi 1.6.2016.

Lisätietoa seuratuesta ja myönnetyt avustukset

 

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa