YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

LuKi sai syyskauden pakettiin ja sijoittui alkusarjassa neljänneksi.

2014-12-13_21-11-01Kauden alku sujui hyvin ja LuKi otti tiukkoja voittoja, keskivaihe oli vaisumpi ja monta ottelua hävittiin niukasti viime metreillä. Viimeisissä otteluissa joukkue sai taas hieman juonen päästä kiinni.

Henkilökohtaisella tasolla suurimmat onnistujat lähtökohtiin nähden olivat maaleja liukuhihnalta paukuttanut Vähä-Ruka ja nuori Riihikallio, joiden molempien kausi jää valitettavasti kesken Rukan lähtiessä pitkään reissuun ja Riihikallion armeijaan (sekin jäänee väliin rikkoituneen solisluun takia). LuKi toivookin kovasti näiden miesten korvaajiksi hyökkäykseen selkäänsä alkukauden potenutta taikuri Helmejokea sekä muuan kovaa ”Come Back-miestä”.

Koko sarjan tehotilastoissa LuKin pelurit valloittivat kärkitilat kun R. Välimaa kirjautti nimiinsä piste-, maali- ja av-pörssin voiton. Kyrövaara säesti syöttö- ja yv-pörssin piikkipaikalla. Maininnan arvoinen oli myös Hietikon torjuntaprosentti joka oli sarjan toiseksi paras.

Tilastoja voi ihmetellä lisää osoitteessa:

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=9&stgid=2303

Viisi parasta joukkuetta jatkaa siis vuoden vaihteen jälkeen ylempään jatkosarjaan (LaJy ja Tigers ratkaisevat viimeisen jatkoon menijän huomenna) ja kolme viimeistä suuntaa alempaan jatkosarjaan. LuKi on hyvissä iskuasetelmissa kun 9 ottelua sisältävä jatkosarja tärähtää tammikuun alussa käyntiin puhtaalta pöydältä, jatkosarjan 2 parasta pelaa karsintasarjan 2. divisioonan kahden heikoimman joukkueen kanssa.

Ei muuta kun tervetuloa seuraamaan jatkosarjaa vuoden vaihteen jälkeen, kannustamaan joukkuetta ja nauttimaan viihdyttävistä peleistä (ja Kiekko-Kahvion antimista). Edustusjoukkue toivottaa kaikille LuKisydämmille oikein hyvää joulua!

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa