YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

LuKi oli mukana ringeten C SM-turnauksessa Raumalla

Ringeten C-nuorten SM-turnaus pelattiin pääsiäisenä Raumalla. LuKi osallistui turnaukseen yhteisjoukkueella Meriakarvian Jääurheilijoiden kanssa. Joukkue oli koottu kaikkiaan kolmessa eri joukkueessa pelaavista pelaajista. Joukkueen pelaajista alle puolet oli C-ikäluokan pelaajia ja vain kolmella pelaajista oli kokemusta mistään C-ikäluokan peleistä. LuKi ei ole ainakan kymmeneen vuoteen ollut mukana ko ikäluokan SM-turnauskessa, joten ponnistus saada joukkue kasaan turnaukseen oli melkoinen!

Joukkue valmistautui turnaukseen alkuvuoden aikana muutamien yhteisharjoitusten merkeissä. Joukkue paransi peliään turnauksen aikana ja monen yksittäisen pelaajan kehityskaari oli hurja turnauksen aikana. Voittoja ei tällä erää turnauskessa saatu, mutta muutama tasapelierä mahtui joukkoon. Tärkeintä antia oli mahtava kokemus ja oppi, mitä kolmen päivän aikana joukkueen pelaajat saivat.

2 Nurminen Jemina

10 Niittyniemi Emma

16 Ruohola Milja

18 Yliknuussi Aada

19 Hiltunen Venla

20 Eklund Sofia

22 Salmi Enni

28 Ahola Henna

29 Luoma Lara

31 Kallio Emilia

50 Ollila Maria

61 Randell Helmi

65 Renfors Mira

66 Alho Riina

 

Valmentajat:

Huhtala Suvi

Niittyniemi Sanna

Pukkila Kirsi

Joukkueenjohtaja:

Ruohola Hanna

 

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa