YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Luvian Kiekko vs. Tigers Rauma 7-0 (Raportti & Kuvat)

Ajankohta

la 28.9.2013

Ottelu pelataan klo 16.45 - 18.45

Raportti

Luki harjasi kotiavauksessaan Tigersin selvin luvuin 7-0!

Vaikka Tigersin peli oli vielä varsin verkkaista ja takkuista niin mukavasti oli Luvian porukka mennyt eteenpäin edellisistä harjoitusotteluista. Moni pelaaja paransi paljon tasoaan, varsinki pakisto suoritti hienolla tasolla. Ottelun parhaaseen ja huonoimpaan antiin lukeutui mm. seuraavia:

+ Ykköskenttä Heini – Saarinen – Kyrövaara iski maalin mieheen (loppuottelun toki tuhlailivat monen monta maalipaikkaa)

+ Kauteen hyvin valmistautunut kapitaano Lehtonen iski heti kaksi häkkiä

+ Lukin junioreista edustuksen mukaan tulleet Palomäki ja Huhtasalo tekivät 3. divariuran ensimmäiset häkit (kiekot talteen), myös Lampola pelasi lupauksia herättävän pelin

+ Hietikko nappasi vyölleen tällä tasolla äärimmäisen harvinaisen nollapelin, torjuntojakin oli kuitenkin varmasti yli kolmisenkymmentä

+ Passiivinen karvauspelaaminen toimi kuin häkä, Tigers ei päässyt keskialueen sumpusta juuri mihinkään

+ Ensimmäistä virallista peliä valmentanut Luki-legenda Palkimo (Päävalmentaja Mäki oli reissun päällä) piti heikkoina hetkinä joukkueen ruodussa ja peluutus toimi saumattomasti

– Muutamia turhia jäähyjä joiden ansiosta Tigers pääsi hetkellisesti mukaan

– 3-1 ja 2-1 hyökkäyksien tuhlailu, hyvän olon tunteen tultua siirreltiin liikaa kun suurin maalinnälkä oli johtoasemassa kadonnut

– Yleisömäärä (Ensi viikolla Lukin markkinointikoneisto käynnistyy toden teolla kun kausijulkaisu, mainostaulut ja ottelusuora kotiin osuu Luvialaisten silmiin. Yleisömäärä on tarkoitus vähintään viisinkertaistaa, toki ottelun aika ei ollut tänään otollisin Ässien pelatessa samaan aikaan kotiotteluaan). Kiitos paikallaolijoille!

 

Keskiviikkona Luki pelaa vieraissa paikalliskamppailun hurjasti vahvistunutta Eurajokea vastaan ja lauantaina Lukin kotiluolaan tulee vieraaksi nälkäinen KKV joka hakee kynsin hampain ensimmäistä virallista voittoa Lukista kautta aikain.

TERVETULOA LAUANTAINA SEURAAMAAN KLO 14:45 ALKAVAA MATSIA! (Myös Eurajoelle saa lähteä kannustamaan keskiviikkona)

Kuvakooste

LuKivsTigers (49 of 49) LuKivsTigers (48 of 49) LuKivsTigers (47 of 49) LuKivsTigers (46 of 49) LuKivsTigers (45 of 49) LuKivsTigers (42 of 49) LuKivsTigers (38 of 49) LuKivsTigers (32 of 49) LuKivsTigers (31 of 49) LuKivsTigers (19 of 49) LuKivsTigers (18 of 49) LuKivsTigers (13 of 49) LuKivsTigers (12 of 49) LuKivsTigers (11 of 49) LuKivsTigers (6 of 49) LuKivsTigers (1 of 49)

 

Ennakko

LuKi aloittaa kautensa lauantaina kotiottelulla Tigers Raumaa vastaan. Viime vuosina Luki on  ollu keskinäisissä kohtaamisissa niskan päällä mutta nyt asetelmat hieman tasoittuneet. Lukilta lähti kauden päätteeksi hyviä pelimiehiä ja vaikka tilalle saatiinkiin paikkaajia niin mm. Mikko Antilan peliura saattaa olla kokonaan ohi olkapään takia. Viime kauden tehoilija Jussi Helmejoki on polvileikkauksen jäljiltä telakalla vielä muutaman viikon ja viime kauden tehokkain pakki Heiniluoma on pitkälti koko kauden työreissun päällä.

Vastuunkantajia joukkueesta kuitenkin löytyy edelleen, nyt vain odotellaan ketä roolia tulee ottamaan. Mitään tämän vuoden alkusarjassa ei saa kuitenkaan ilmaiseksi joukkueiden voimasuhteiden tasoittumisen johdosta. Kuten harjoituspelissä nähtiin niin KK-V ja kumppanit ovat jälleen menneet askeleen eteenpäin.

Mikäli vanhat ketut pelaavat Tigersissa edelleen niin ylivoimia ei saa antaa ja kärkkyjät kuriin, sitten on voitto lähellä.

Toivotaan että viime vuoden uskomaton kotitaika jatkuu tänäkin vuonna ja Luvialta ei pisteitä juuri tulla hakemaan.

Ottelu alkaa tänään hallilla klo 16:45, tervetuloa!

Kentälliset (suuntaa antavat) otteluun:

Heini – Saarinen – Kyrövaara

Lainio – Viitanen

Vähä-Ruka – Lehtonen (C) – Häkkinen

Näkki – Sjöblom

Jere Nummi – Jesse Nummi – Lampola

Myöhänen – Huhtasalo

Palomäki – Kekkonen

 

Hietikko

Kaukkila

 

Liput

KOTIPELEISSÄ LIPUN- TAI KAUSIKORTIN OSTANEIDEN KESKEN ARVOTAAN AINA 2 ISTUMALIPPUA PORIN ÄSSIEN KOTIOTTELUUN!

3€ (Alle 16v. ilmaiseksi)

Kausikortti 20€.

Tervetuloa!

 

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa