YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

LaJy vs. Luvian Kiekko 2-3 (Raportti)

Ajankohta

su 28.9.2014

Ottelu pelataan klo 19.00 - 22.00

laitilanjyskevsluviankiekko

Raportti

LuKi nappasi tärkeät kaksi pistettä mukaan Laitilasta.

Koko ottelu mentiin vahvasti LuKin viedessä peliä, mutta LaJyn molarilla oli se kuuluisa hyvä päivä seisoen välillä päälläänkin ja silti torjuen maalintekoyritykset.

Sitkeä pommitus (55 torjuntaa) toi kuitenkin pikkuhiljaa tulosta ja jokainen kenttä onnistui maalin teossa.

LuKin 1-1- tasoitusmaali syntyi kun Helmejoki riisti kiekon pakilta siniviivassa ja karkasi Kyrövaaran kanssa 2-1 hyökkäykseen, tyylikkäällä käyttösyötöllä pakki kaffeelle ja Taikuri Helmejoki nosti kiekon sinne missä keksejä pidetään.

2-1 johtomaali oli nuoren Riihikallion hienon alustuksen tulosta, kolme miestä jahtasi ”poikaa” jolloin puolittainen heitto keskelle oli enemmän kuin upea ratkaisu ja se napsahti suoraan Vähä-Rukan lapaan, jonka nopea ranne yllätti hyvin pelanneen LaJy kassarin.

3-2 voittomaalin iski ottelun alla joukkuetta odotuttanut varustevastaava. Muun joukkueen odotellessa varusteitaan Jere ”Sähkö-Jere” Nummi söi tyynenä hot doggia Laitilan Shellin kahviossa varusteiden maadessa Hiacen takaluukussa, lieko hodarin antama lisävirta siivittänyt kuuluisan kantaranteen lentoon kun Saarisen hyvän mutta hieman pomppivan syötön taltuttanut Jermu iski kiekon yläkulmaan, toisena syöttäjänä Välimaa.

Laitilalaiset eivät saaneet oikein minkäänlaista kiriä aikaan LuKin pelatessa fiksusti voittomaalin jälkeen.

Alkukauden ottelut ovat aina vaikeita ja sunnuntainakin kokoonpanosta puuttui vielä Sammalistoa, Heiniluomaa ja jos jonkin näköistä pelimiestä, tärkeä voitto kuitenkin ja tästä on hyvä jatkaa!

 

LuKi is best sanoi joku, nyt jo vanhentunut viisaskin joskus!

Ottelun tilastot

 

Jääkiekko Edustus Facebookissa!

 

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa