YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Kiekkohait Team vs. Luvian Kiekko 3-18

Ajankohta

la 15.2.2014

Raportti

Kauden huonoin vastustaja, aika lätykyttelyä. Ottelun tilastot.

Ennakko

Luki matkaa lauantaina Saloon Kiekkohaiden vieraaksi. Sarjan ensimmäinen kierros on pelattu ja luvialaiset ovat toistaiseksi pelanneet puhtaalla pelillä eli marssinut voitosta voittoon (6 ottelua). Lauantai-illan vastus on puolestaan raapinut tililleen yhden voiton sekä yhden tasapelin. Joukkueiden ensimmäinen koitos päättyi Lukille 9-3.

LuKilla on otteluun monia isoja kysymysmerkkejä, kun esimerkiksi valmennuskaksikko Mäki-Palkimo ovat estyneet lähtemään pelireissuun. Laittavatko pikkutakit päälleen huoltajat Isokorpi sekä aina välillä erittäin mielenkiintoisia ohjeita jakava Matti Lilja vai mennäänkö kapteeni Lehtosen ohjauksella? Jää nähtäväksi.

Joukkueella on myös pelaajapuolella katoa kun poissa pelistä on pitkä liuta pelaajia. Viitanen (alamäkiluistelu), Lampola, Palomäki, Vähä-Ruka, Häkkinen sekä Sjöblom ovat ainakin poissa reissusta.

Joukkueen ykkös pistenikkari Kyrövaara palaa kokoonpanoon Ameriikan valloituksen jälkeen sekä Heiniluoma kerkeää taas työkiireiltään joukkueen avuksi. Lehtosen rooli pelipäivänä selviää vasta paikanpäällä (pelaa, koutsi tai molempia).

 

Alustavasti kokoonpano näyttää tältä:

Jesse Nummi-Lehtonen-Kyrövaara
Huhtasalo-Selander

Polviander-Helmejoki-Heini
Lainio-Näkki

Jere Nummi-Heiniluoma-Kekkonen
Myöhänen

Maalissa: Kultavirta (Laaksonen)

Voittoputkelle haetaan tietysti jatkoa mutta kuinka ottelussa käy, Stay tuned!!

 

LuKi is the best!!

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa