YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Sarja alkaa! LuKi – LaJy

Ajankohta

pe 29.9.2017

Ottelu pelataan klo 19.20 - 21.20

Jääkiekon Edustuksen ensimmäinen kotiottelu sarjassa tänä vuonna Luvian Jäähallilla klo 19:20 alkaen!

 

K-market Luotsipoika tarjoaa matsiin ilmaisen sisäänpääsyn! 💣

 
LuKi voitti ensimmäisen ottelun sarjassa 1-3 Loimaalla, Laitila tulee olemaan kahden välikauden jälkeen tasoltaan täysi arvoitus joten nähtäväksi jää millainen spektaakkeli on luvassa.
 
Laitetaan kokoonpanoja lähempänä ottelua, mutta jokseenkin käsittämätöntä tuuria on ollut joukkueen matkassa edeltävänä viikkona: Viitanen teloi polvensa ensimmäisen harjoitusottelun ensimmäisessä vaihdossa, Sjöblomilta murtui jalka harjoituksissa, Eklundilta murtui kylkiluu ensimmäisessä sarjapelissä, Riihikallio ja Meriläinen saattaa olla sivussa polveen tuleen taklauksen takia ja Lintunen kärsii vielä vanhaa vammaa.
 
Ei ole turvallinen laji tämä jääkiekko ei, mutta onneksi Luvian oma liehuletti Jonne Hiukka on tehnyt vahvan paluun ja Eurajoelta LuKia saapui vahvistamaan myös Erno Westerbacka ja maalivahdiksi liittyi Arto Jokela suistaen monivuotisen ikänestori Sjöpän vanhimman pallilta. Manelius siirtyy Karhu-HT:n joukkoihin mutta tuurailee edelleen harjoituksissa kun tarvetta.
 
Karrilla on perjantaina herkut valmiina kahviossa tulilla, joten tervetuloa seuraamaan ottelua Luvian Jäähallille!

 

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa