luviankiekkovsKJK_valkoinen

Liveseuranta

Ottelun liveseuranta (finhockey.fi)

Raportti

Ottelun ensimmäinen erä oli jäähyjen sävyttämä ja tasakentällisin ei paljoa pelattu. Luvialaisille jäähyjä vihellettiin 43 minuuttia kun taas KJK selvisi neljällä minuutilla.

Ensimmäisessä erässä ei paljon hienouksia nähty, liekö kauden avausottelu tuonut pursistusta mailoihin. Erän ainoasta maalista vastasi alivoimalla Luki-82 ja maalintekijänä oli Jani Häkkinen, joka sai syötön maalille Niko Vähä-Rukalta. Toisessa erässä Luki pääsi paremmin peliin mukaan ja KJK:n maalivahti Jani Ruuska sai venyä useisiin hyviin torjuntoihin. Peli rauhoittui selvästi ja erässä vihellettiin vain yksi jäähy. Jälleen erän ainoasta maalista vastasi Luvialaiset, maalintekijänä Rami Välimaa, joka nousi kulmasta maalille ja nosti rystyltä kiekon rysään.

Kolmas erä ehti vanheta vajaat neljä minuuttia ja luki nousi 3-0 johtoon ylivoimalla, maalintekijänä jälleen Rami Välimaa. Erän lopulla KJK sai painetta Lukin päätyyn ja loi muutamia hyviä maalipaikkoja, joista ajassa 58:17 Niko Lankoski käytti omansa hyväkseen. Hyvä laukaus p-pisteeltä kilpipuolelle ja Vesa Hietikko oli voimaton.

MAN OF THE MATCH: Vesa Hietikko

Ennakko

LuKin sarja-avaus

LuKi aloittaa kauden 2014-2015 sarjaotteluidensa osalta torstaina 18.9. klo 18.30 Luvian Jäähallissa. Vastustajaksi sarja-avaukseen saapuu aina yhtä rakas Kankaanpään Jääkarhut, joten heti ensimmäisestä ottelusta on odotettavissa hieno trilleri.

LuKi pelasi kaksi kokonaista harjoitusottelua ja kolme lyhyempää turnauspeliä joista saldoksi kertyi 3 voittoa ja kaksi tappiota. Kankaanpää puolestaan putosi viime kauden päätteeksi pois II-divisioonasta ja hamuaa sinne varmasti kovasti takaisin.

Sarjasysteemihän menee tänä vuonna niin kuin viime vuonnakin eli ensin pelataan joulukuun puoli väliin asti kahdessa eri III-divisioonan lohkossa, jonka jälkeen keväällä alkaa ylempi -ja alempi III-divisioona.  Molemmista alkulohkoista viisi parasta jatkaa ylempään ja loput alempaan jatkosarjaan ja kevään kruunuksi ylemmän loppusarjan kaksi parasta pelaa karsintasarjan kahden heikoimman II-divisioonan joukkueen kanssa. LuKin kauden selkeä tavoite on lunastaa paikka ensi kaudeksi II-divisioonaan, joka on koventunut huomattavasti Suomi-sarjan muutosten myötä.

Itse otteluun LuKi saa jalkeille miltei täyden kokoonpanon, Kyrövaara on sivussa jalkapallokolhujen johdost, Näkki flunssan ja Heiniluoma työkiireiden. LuKilla on hyvä tilanne pelaajien suhteen tällä hetkellä ja valmennus joutuukin tosissaan pohtimaan positiivisen ongelman kanssa eli kuka pelaa missäkin ottelussa. Kausi on kuitenkin pitkä ja matkalla on tulossa rasitteita kuten armeijaa, reissuja jne.

Kiekkokahvio palvelee luonnollisesti koko ottelun ajan kausareita voi ostaa samasta paikasta. LuKin E-junnut myyvät makkaraa matsissa joten kiekkomakkaran ostamalla tuet Kiekon junioreita.

Tervetuloa seuraamaan LuKin sarja-avausta!