YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

LuKi-82 vs. UJK (Ennakko)

Ajankohta

la 29.10.2016

Ottelu pelataan klo 15.30 - 17.30

Ennakko

MUISTELO / ENNAKKO

Lauantaina 29.10 klo 15:30: Luvian Kiekko vs. UJK

Hattu – päästä.

LuKin joukkueenjohtaja Altti Nummi, tuo Peränkylän viimeinen mohikaani, on tehnyt pitkän päivä- ja iltatyön lasten, nuorten ja myöhemmin aikuisten harrastusten parissa. Joukkueen selkärankana Altti on kerinnyt olemaan 25 vuoden ajan ja loppua ei näy, miltei saman ajan kerkesi olemaan jalkapallon puolella. Näitä arjen sankareita ei suomesta varmasti montaa löydy joka olisi yhtämittaan ollut 50 kautta ”saman joukkueen” tukena.

Altti on tunnustuksensa ansainnut ja se tuli nyt tässä kohtaa ja tällä tavalla, nähtäväksi jää saako Altti surffattua itsensä tätä koskaan lukemaan, koitetaan auttaa miestä siinä. Samaan hengenvetoon voidaan kiittää kaikkia muitakin, jotka ovat pitäneet paletin kasassa, joista erityismaininta näistä lähtee Hannu Kyrövaaralle.

Itse lauantain otteluun LuKi lähtee ilman pelaaja-valmentaja Saarista, joka on perinteisesti ollut piikki UJK:n kotkan lihassa. Muuten LuKi saanee kasaan hyvin pelimiehiä. Aiemmin kaudella LuKi pelasi historiansa taktisesti kypsimmän ottelunsa Ukin rummutuksessa menettäen 0-2 johtoasemansa 4-2 häviöön. Kotikentällä LuKi ei samanlaiseen peruutteluun lähde vaan painetta on luvassa UJK:n vikkeliin mutta pieniin pakkeihin.

Tule seuraamaan matsia lauantaina hallille, Karri lyö tutut herkut tiskiin puoli neljältä alkaen.

 

Liput

5 € (sis. kahvin ja arvan, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi)

Jääkiekko Edustus Facebookissa!

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa