YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Ringettekoulu & luistelukoulu

Ringettekoulu on 4-9-vuotiaille lapsille tarkoitettu luistelukoulu. Lapsen ei tarvitse osata luistella osallistuakseen ringettekouluun.  Mukaan voi siis ilmoittautua luistelutaitoihin katsomatta ja mukaan saa tulla milloin vain! Opettelemme yhdessä innostavassa ilmapiirissä luistelun alkeet, tutustumme mailan käsittelyyn ja renkaan hallintaan. Leikit, radat ja pelit kuuluvat tuntisisältöihin.

Aluksi mukaan riittää vain luistimet (kaunoluistimetkin käy alkuun), kasvosuojuksellinen kypärä ja talvihansikkaat.

Kaksi ensimmäistä kertaa voi tulla kokeilemaan, jos lapsi jatkaa tämän jälkeen ringettekoulussa, maksu maksetaan. Hintaan sisältyy jäämaksut, vakuutus, ohjaus ja lapsi saa ringettemailan omakseen. Lisäksi hintaan kuuluu lisenssi (IceCard), johon kuuluun sähköisesti ilmestyvä Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton Ringettelehti.

 

RINGETTEKOULU LUVIAN JÄÄHALLISSA

Jääaika on torstaisin klo 18-19 Luvian jäähallissa, kevätkausi alkaa 10.1.2019

Kevätkauden (tammikuu-huhtikuu 12 kertaa) maksu on 100e.

Ilmoittautuminen ringettekoulun kevätkaudelle tästä. Syksyllä mukana olleiden ei tarvitse enää ilmoittautua.

Ohjeet ilmoittautumiseen: Klikkaa linkkiä ja rekisteröi jäsentietosi, jos sinulla ei ole vielä myClub-käyttäjätiliä seurassa. Tai kirjaudu jo olemassa olevilla tunnuksilla ja ilmoittaudu tapahtumaan

 

RINGETTEKOULU JA G/F-TYTTÖJEN TREENIT PORISSA

Porin tekojääradan kaukalossa järjestetään ringettekoulua ja 6-9-vuotiaiden G/F-tyttöjen treenejä sunnuntaisin klo 10-11. 

Kausi alkaa 2.12.2018 (tai kun tekojäärata avataan) ja päättyy 3.3.2019. Joulutauko 23.12 ja 30.12.

Maksu on 80e. Jos lapsi osallistuu jo Luvian ringettekouluun, maksu on 40e.

Ilmoittautuminen Porin ringettekouluun tästä. Ilmoitathan viestikenttään, mikäli lapsesi haluaa osallistua G/F-tyttöjen harjoituksiin.

Ohjeet ilmoittautumiseen: Klikkaa linkkiä ja rekisteröi jäsentietosi, jos sinulla ei ole vielä myClub-käyttäjätiliä seurassa. Tai kirjaudu jo olemassa olevilla tunnuksilla ja ilmoittaudu tapahtumaan

 

TYTTÖJEN LUISTELUKOULU PORISSA

Kaudella 2018-19 LuKi aloittaa yhteistyössä Porin Ässien kanssa tyttöjen luistelukoulun Porissa. Luistekoulu alkaa 15.9.2018. Tsekkaa lisätiedot tästä.

Tervetuloa mukaan leikkimään luistimilla!

Lisätietoja antavat:

juniorivalmennuspäällikkö Miamari Karta miamari@luviankiekko.fi tai 0405161971

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa