YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Ringettekoulu & luistelukoulu

Ringettekoulu on 4-9-vuotiaille lapsille tarkoitettu luistelukoulu. Lapsen ei tarvitse osata luistella osallistuakseen ringettekouluun.  Mukaan voi siis ilmoittautua luistelutaitoihin katsomatta ja mukaan saa tulla milloin vain! Opettelemme yhdessä innostavassa ilmapiirissä luistelun alkeet ja tutustumme mailan käsittelyyn. Leikit, radat ja pelit kuuluvat tuntisisältöihin.

Aluksi mukaan riittää vain luistimet (kaunoluistimetkin käy alkuun), kasvosuojuksellinen kypärä ja talvihansikkaat.

Kaksi ensimmäistä kertaa voi tulla kokeilemaan, jos lapsi jatkaa tämän jälkeen ringettekoulussa, maksu maksetaan. Hintaan sisältyy jäämaksut, vakuutus, ohjaus ja lapsi saa ringettemailan omakseen. Lisäksi hintaan kuuluu lisenssi (IceCard), johon kuuluun sähköisesti ilmestyvä Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton Ringettelehti.

Ringettekoulun jälkeen lapsi voi liittyä seuran ringeten- tai jääkiekon ikäkausijoukkueisiin tai nauttia muuten vain liikkumisesta luistimilla!

 

RINGETTEKOULU LUVIAN JÄÄHALLISSA

Jääaika on torstaisin klo 18-19 Luvian jäähallissa, poikkeuksena 17.10, jolloin vuoro siirtyy keskiviikkoon 16.10.

Syyskausi alkaa 19.9.2019, syyskauden maksu on 100e.

Ilmoittautuminen ringettekoulun syyskaudelle tästä .

Ohjeet ilmoittautumiseen: Klikkaa linkkiä ja rekisteröi jäsentietosi, jos sinulla ei ole vielä myClub-käyttäjätiliä seurassa. Tai kirjaudu jo olemassa olevilla tunnuksilla ja ilmoittaudu tapahtumaan

RINGETTEKOULU PORISSA

Porin tekojääradan kaukalossa järjestetään myös ringettekoulua.

Kausi alkaa 24.11 ja päättyy 8.3.2020, vuoro on sunnuntaisin klo 10-11. Tekojäällä ollessa on huomioita mahdolliset peruutukset sään takia.

Maksu on 80e. Jos lapsi osallistuu jo Luvian ringettekouluun, maksu on 40e.

Ilmoittautuminen Porin ringettekouluun tästä.

Ohjeet ilmoittautumiseen: Klikkaa linkkiä ja rekisteröi jäsentietosi, jos sinulla ei ole vielä myClub-käyttäjätiliä seurassa. Tai kirjaudu jo olemassa olevilla tunnuksilla ja ilmoittaudu tapahtumaan

Tervetuloa mukaan leikkimään luistimilla!

Lisätietoja antavat:

seura@luviankiekko.fi tai 050-3549618/Kirsi

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa