YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Ringettekoulu & luistelukoulu

Tervetuloa mukaan leikkimään luistimilla!

Jääaika on torstaisin klo 18-19 Luvian jäähallissa, syyskausi päättyy 15.12.1016

Uutuutena ringettekoulu alkaa 7.1.2017 myös Porin tekojääradan kaukalossa lauantaisin klo 10-11!

Mukaan voi ilmoittautua luistelutaitoihin katsomatta ja mukaan saa tulla milloin vain! Opettelemme yhdessä luistelun alkeet, sekä ringettekoulussa tutustumme mailan käsittelyyn ja renkaan hallintaan. Leikit, radat ja pelit kuuluvat ringette-ja luistelukoulun tuntisisältöihin. Kaksi ensimmäistä kertaa voi tulla kokeilemaan, jos lapsi jatkaa ringette- tai luistelukoulussa tämän jälkeen, maksu maksetaan.

Aluksi mukaan riittää vain luistimet (kaunoluistimetkin käy alkuun), ristikollinen kypärä ja talvihansikkaat.

Ilmoittautuminen

Jos lapsi on jo seuran jäsen (MyClub järjestelmässä), niin ilmoita lapsi ”ringettekoulu/luistelukoulu kevätkausi” -tapahtumaan. Jos kyseessä on uusi jäsen täytä tiedot alla olevaan kaavakkeeseen, lähetämme MyClub-järjestelmän aktivointilinkin.

Ringettekoulu_netti2_11[1]

 

Ringette- ja luistelukoulun kevätkausi Luvialla

Kevätkausi (n. 12 kertaa) alkaa tammikuussa Luvian jäähallissa, alustavasti on sovittu  jäävuoro torstaisin klo 18-19, 12.1 alkaen. Mutta jääharjoitusvuorossa voi tulla vielä muutos. Kevätkausi maksaa 100 €.

Ringettekoululaiset rekisteröidään ilmoittautumisen jälkeen ringetteliiton jäseniksi, heillä on mahdollisuus ottaa ringettekouluvakuutus, joka maksat 10e.

Seuran jäsenmaksu on ringette-ja luistelukoululaisilta 12e/vuosi, joka laskutetaan erikseen.

 

Ringettekoulun kevätkausi Porissa

Kevätkausi on 7.1.-4.3.2017. Harjoitukset pidetään Porin tekojääradan kaukalossa lauantaisin klo 10-11.

Kevätkausi maksaa 60 €. Ringettekoululaiset rekisteröidään ilmoittautumisen jälkeen ringetteliiton jäseniksi, heillä on mahdollisuus ottaa ringettekouluvakuutus, joka maksat 10e.

 

Ringettekouluun kaksi kertaa viikossa

Halutessaan lapsella on mahdollisuus osallistua ringettekouluharjoituksiin kaksi kertaa viikossa eli voi osallistua sekä Porin että Luvian harjoituksiin. Ringettekoulumaksu tuolloin kevätkaudelta on 130e.

 

Ilmoittautumislomake ringette- tai luistelukouluun

 
 


  • ENNAKOT JA RAPORTIT

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa