to 8.10.2015

Ottelu pelataan klo 19.00 - 21.00

Raportti

LuKi jatkaa letkussa!

LuKi haki eilen jälleen täyden pistepotin, kun HC Eurajoki kaatui 1-9. Ottelu oli kaiken kaikkiaan vieraiden selvää hallintaa, vaikkakin kotijoukkue siirtyi ottelussa 1-0 johtoon ajassa 1.35. Vieraat lähtivät otteluun nihkeästi ja ensimmäisissä vaihdoissa kotijoukkueella oli parikin hyvää maalintekopaikkaa, mutta onnistui käyttämään vain tämän yhden. LuKi kuitenkin heräsi ajoissa ja latoi kiekon viisi kertaa kotijoukkueen reppuun vielä erän aikana. Erikoista oli että kaikista maaleista vastasi kakkoskenttä, Kyrövaara iski hattutempun, Riihikallion ja Saarisen säestämänä.

Toiseen erään lähdettiin siis 1-5 tilanteesta, erän alkuun heräsi myös ykköskenttäkin ja iski kaksi hienoa osumaa, loput paikat luonnollisesti tuhlailtiin ja pelissä oli muutenkin hieman pelailun makua.

Viimeiseen erään LuKi koki pari menetystä kun Kyrövaara ja Lampola joutuivat jättämään ottelun kesken, toivottavasti vain varotoimina lauantain koitosta varten. Viimeisessä erässä LuKi osui vielä kahdesti Näkin ja Nurmorannan toimesta. Nurmoranta osui siis heti ensimmäisessä ottelussaan, näin loppulukemiksi 1-9. Maalinsuulla Hietikko hoiti kotijoukkueen tilanteet totutun varmasti, keräten 22 torjuntaa.

Tehopisteet: Kyrövaara 3+2, Saarinen 1+5, Riihikallio 1+1, Vähä-Ruka 1+1, Näkki 1+1, Sjöblom 1+1, Nurmoranta 1+0, Häkkinen 0+2, Heini ja Lampola 0+1.

LuKi on siis voittanut kaikki kolme ensimmäistä otteluaan, mutta kunnon mittari nähdään vasta lauantaina kun LuKin vieraaksi saapuu Karhu HT II Porista. Karhu HT II on ehdottomasti sarjan kovin ennakkosuosikki ja mielenkiinnolla odotetaan miten LuKi pystyy heille vastaamaan. Valmentaja kaksikko Mäkelä/Mäki myhäilivätkin Eurajoen pelin jälkeen syystäkin tyytyväisinä, mutta katseet oli jo lauantaissa. Mitä velhot siihen keksivät, se selviää vain tulemalla paikalle. Huikea näytös starttaa klo 15.30 lauantaina Luvian Jäähallissa, tervetuloa!

Tulosveikkauksessa löytyi yksi oikea veikkaus, Markus Heiniluoma voitti ilmaisen sisäänpääsyn otteluun, toivottavasti kuitenkin kentän puolelle!