YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Luvian Kiekko vs. LäKi 5-1 (Raportti & Kuvia)

Ajankohta

to 19.9.2013

Ottelu pelataan klo 20.00 - 22.00

Ennakko

LuKi kohtaa Torstaina sarjaan valmistavassa kenraalissa LäKin Säkylästä.

Jalkeille pitäisi saada hyvä ryhmä joten ennakkoasetelmat näyttää hyvältä jotta päästään hiomaan joukkueen ja suunnittelluiden ketjujen peliä sarjaa nähden. Myös ulkomaan sopimusta alkusyksystä havitellut Ville ”Virapeli” Kaukkila on kokoonpanossa maalilla, joten ihan helpolla Säkyläläiset ei taida kiristellä verkkoa kovia treenejä viime aikona vetäneen Kaukkilan selän takana.

Matsiin vapaa sisäänpääsy ja Kiekkokahvio palvelee herkuilla niin tauoilla kun pelin aikana, tervetuloa!

ps. Muista samalla naulata mukaan Kiekkokahvilasta Kausikortti 20€ hintaan!

Raportti

Säkyläläiset saapui Luvialle vajaamiehisenä hieman yli parin kentän voimin kun taas Lukilla oli kokoonpanossa 4 hyökkäyskenttää ja kolme pakkiparia. Maalissa pelasivat puoliksi Hietikko ja Kaukkila.

Itse ottelu oli pitkälti hidastempoinen ja Säkyläläisten jalka oli jäänyt milteinsä kokonaan kotiin, Luki lähti ”vauhtiin” mukaan mutta hallitsi peliä kuitenkin totaalisesti.

Varsinkin ykköskenttä Palomäki-Saarinen-Kyrövaara tuhlaili monen monta maalipaikkaa, joka vaihdossa oli maalipaikka mutta vain yksi saatiin sisään ylivoimalla.

Kakkoskenttä Häkkinen-Lehtonen-Vähä-Ruka oli taas tehokkaalla tuulella ja iski 4 maalia. Nummen kolmoskenttä jäi tehoitta hyvästä yrityksestä huolimatta, kolmoskentältä odotetaan kuitenkin tulevassa sarjassa myös maaleja sillä osaamista pitäisi riittää.

Loppuun vedettiin vielä rankkarit joissa Lukilla onnistui Saarinen Forsberg-maisella lirutuksella sekä Kyrövaara tutulla rystyltä putkista ujutuksella ja Luki vei rankkarit 2-1.

Paljon on kysymysmerkkejä viikon päästä alkavaan sarjaan ilmassa, mikä on Lukin oikea iskukyky tällä hetkellä?

Se nähdään Lauantaina 28.9. kun Tigers saapuu sarja-avaukseen Luvialle klo 16;45, tervetuloa kaikki paikalle!!!

 

 

 

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa