YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

LaJy vs. Luvian Kiekko 9-5 (Ennakko)

Ajankohta

la 7.12.2013

Ottelu pelataan klo 17.00 - 19.00

Ennakko

LuKi matkaa lauantaina alkusarjan viimeiseen vierasotteluunsa Laitilaan Jyskeen vieraaksi. Sarjatilanne on edelleen ristiinpelaamisten takia varsin kutkuttava ja vielä voitolla LuKi voi päästä takaisin taisteluun ylemmän loppusarjan paikasta. Laitila on vieraitaan kaksi pistettä edellä, yhden ottelun vähemmän pelanneena. Ensimmäisessä kohtaamisessa Luvialla oli Jyske parempi lukemin 2-6. LuKi tuhlaili paikkoja ja vieraat taas iskivät hyvällä prosentilla mustan verkkoon.

Nimenomaan tehoja LuKi kaipaakin nyt kipeästi, muiltakin kun tulikuumalta Kyrövaara-Lehtonen-Nummi kentältä. Maalinteko on roikkunut jo monta peliä täysin tämän kentän harteilla.

LuKi saa otteluun lähes täyden kokoonpanon mukaan, varmuudella poissa on Heini joka sai kolmen ottelun pelikiellon UJK pelin taklauksestaan. Kova taistelu on siis jälleen luvassa tärkeistä sarjapisteistä. Edellisessä UJK pelissä oli jo paljon hyviä asioita, mutta kuin ihmeen kaupalla tuntuvat pelit vain kääntyvän jopa pelitapahtumien vastaisesti vastustajalle. Tähän lähdetään hakemaan muutosta ja paluuta voittojen tielle!

Sarjan viimeisen ottelunsa LuKi pelaa kotiluolassaan torstaina 12.12. klo 19.30 Luvian jäähallissa, jolloin vieraaksi saapuu Lännen Kiekko Säkylästä.

Tärpit otteluun:

Onko Kekkonen palautunut ”linnanjuhlista”
Onnistuuko muutkin kuin ”kakkoskenttä” maalinteossa
Pystyykö vieraat pysymään poissa jäähyaitiosta

mm. näihin kysymyksiin saadaan vastaus Laitilassa lauantaina klo 17.00 alkaen.

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa