YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Espoon Kiekkoseura vs. Luvian Kiekko 9-12 (raportti)

Vauhdikas kauden avaus

LuKi aloitti kautensa vierasottelulla viime kaudesta vahvistunutta Espoon Kiekkoseuraa vastaan. Kauden avaus onnistui tavoitteiden mukaisesti, sillä pisteet lähtivät vierasjoukkueen mukaan lukemin 9-12.

Otteluun kuitenkin lähdettiin hieman varovaisin mielin, sillä pieneen kokoonpanoon mahtui kourallinen sairastupalaisia.  Espoolaiset saivat otteluun huomattavasti paremman alun, kun muutaman peliminuutin jälkeen taululla komeili kotijoukkueen 2-0 johto. Kivelän ottaman aikalisän jälkeen Luki pääsi peliin mukaan, ja ottelu eteni vierasjoukkueen komennossa.

Vaikka kotijoukkue paransi otteitaan ottelun loppupuolella, oli kuitenkin selvää, että pisteet lähtevät Luvialle. Pelissä oli selkeästi nähtävillä, että espoolaiset olivat pelanneet monta harjoitusottelua ennen sarjanalkua, kun taas Luvialla oli alla vain yksi harjoitusottelu.

Pienestä kokoonpanosta huolimatta luvialaiset esittävät vauhdikasta ja pirteää peli-ilmettä, joten kauden avaukseen voi olla erittäin tyytyväinen. Parannettavaa jää kuitenkin reippaasti, sillä virheitäkin otteluun mahtui aivan liikaa.

Luvialaisista ottelun parhaana palkittiin Elina Raesola, joka teki monta tärkeää maalia, sekä esitti vahvaa peliä jokaisella osa-alueella. Mainittakoon myös pirteästi esiintynyt Miamari Lammassaari. LuKi pääsee ensi viikonloppuna todenteolla testaamaan pelivirettään, kun se kohtaa hallitsevan mestarin Lapinlahden vierasottelussa.

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa