YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

EjL vs. Luvian Kiekko 11-2

Ajankohta

ke 2.10.2013

Ottelu pelataan klo 19.00 - 21.00

Ennakko

LuKi lähtee tänään haastamaan paikalliskamppailussa Eurajoen Lätkä Edustusta joka on aika lailla vahvistunut vuosien takaisista kohtaamisista joissa Luvialaiset ovat olleet mukavasti niskan päällä.

Ottelun alla on hieman kokoonpanohuolia Saarisen, Helmejoen, Jesse Nummen, Myöhäsen, Heiniluoman ja Palomäen ollessa poissa. Matsiin saadaan kuitenkin sopivat kolme kenttää joilla lähdetään vääntämään:

Heini – Selander – Kyrövaara
Lainio – Viitanen
Vähä-Ruka – Lehtonen – Häkkinen
Näkki – Sjöblom
Jer. Nummi – Lampola – Kekkonen
Huhtasalo

Kaukkila
Hietikko

Raportti

Ottelu Eurajoella eteni juuri kuin odottaa saattoikin, EJL tuli kauhealla vauhdilla avauserään ja takoi taululle 6-0 lukemat ensimmäisessä erässä. Loppu enemmän tai vähemmän pelailtiin. Kahdella pakkiparilla operoinut puolustus taisteli sen minkä pystyi, hyökkäys oli molempiin päätyihin tänään aika lailla unessa. Lukin maalareina toimi hienon kuvion päätteeksi Lampola Häkkisen ja Vähä-Rukan syötöstä. Toisen maalin kiskaisi pienen pompun kautta Heini Lehtosen syötöstä.

Kun ottelun alla tuntui olevan jos jonkinmoista poissaoloa niin kaupan päälle Kyrövaaran vanha olkapäävamma uusitui jo ensimmäisessä erässä ja Viitasenkin peli jäi kesken.

Luki ei rikkonaisella porukalla pystynyt tällä kertaa juuri Eurajokilaisia haastamaan. Tilanne voi olla toinen kun EJL saapuu myöhemmin syksyllä Lukin kotiluolaan, sen voi kuitenkin nyt jo todeta että niin kovan nipun on EJL saanut tällä kaudella jalkeille että ihme on jos tulevat häviämään yhtään peliä tällä kaudella.

Nyt parsitaan porukka kasaan ja käännetään katseet kohti lauantain tärkeää kotiottelua KK-V:tä vastaan. Tervetuloa seuraamaan kotimatsia lauantaina klo 14:45!

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa