Ajankohta

la 17.9.2016

Ottelu pelataan klo 15.30 - 17.30

LuKi taipui kovan taistelun jälkeen Uudessakaupungissa.

Kiekon edustus aloitti sarjansa 4-2 tappiolla Uudessakaupungissa. LuKi sai matkaan pelureista vain kaksi kentällistä ja maalivahdin, mikä toki jo tiedettiin hyvissä ajoin ja otteluun osattiin sen mukaan valmistautua. Joukkue toteuttikin täydellisesti sovittua pelitapaa ja piti yhtä sarjan kovaliikkeisintä kotijoukkuetta isossa kaukalossa loppuun saakka ahtaalla. Vieraat antoivat suosiolla kotijoukkueen pitää kiekkoa ja pyöriä kulmissa, tukkien vain keskialueen sekä maalinedustansa ja iskien vastaan kiekonriistoilla. Kotijoukkue oli tästä täysin hämillään ja ensimmäinen erä päätyikin UJK:n pyörityksestä huolimatta 0-2 vieraille. Toisessa erässä astui mukaan jäähyt, joista osa oli jälleen kyseenalaisia. UJK onnistui tasoittamaan ottelun kahdella ylivoimaosumalla ja karkasi vielä johtoasemaan tasakentällisin. Toiselle erätauolle siirryttiin siis kotijoukkueen 3-2 johdossa.

UJK onnistui vielä heti kolmanen erän alkuun kertaalleen huudattamaan 150 päistä kotiyleisöään ja nämä jäivät myös ottelun loppulukemiksi vaikka LuKi saikin vielä luotua muutaman tekopaikan kavennukseen.

Taistelu ei siis riittänyt avaamaan sarjan pistetiliä, mutta todella huikea ja kurinalainen taistelu nähtiin koko joukkueelta, mikä lupaa erittäin hyvää jatkoa ajatellen. LuKin maaleista vastasivat Riihikallio ja Saarinen, Kyrövaaran tehdessä esityön molempiin maaleihin, myös Eklundille merkittiin syöttöpiste. Maalinsuulla Salonen venyi huikeaan iltaan, mitä joukkue tarvitsikin, keräten lopulta ennätykselliset 88 torjuntaa. Joukkueen kurinalaisen pelaamisen johdosta näistä ei kuitenkaan tullut kuin muutamat todellisilta maalintekopaikoilta ja ihan pikkusen tässä lukemassa on kyllä myös värikynää. Kaikki tilastot ottelusta näet alla olevasta linkistä

Sarjapisteiden metsästys jatkuu ensi lauantaina kotiavuaksella, jolloin vieraaksi Luvialle saapuu TaRu Tarvasjoelta. Silloin myös kotijoukkueella on jo täysi kokoonpano mukanaan, tuosta ottelusta lisää lähemmin.

Ps. Olethan jo käynyt noutamassa oman kausikorttisi? 35 euron hintaan näet Kiekon edustuksen kaikki kotiottelut ja tuet joukkueen toimintaa. Kausikortteja myynnissä Karrilla kahviossa.