Ottelu pelataan klo 19.00 - 22.00

tigersvsluviankiekko

Raportti

Tigers – LuKi 5-4 ( 2-1, 2-3, 1-0)

LuKi vieraili sunnuntai-iltana Raumalla Tigersien kotiluolassa. Otteluun lähtökohdat olivat vaikeat kun mukaan ei saatu kuin vajaa kolme kentällistä miehiä. Poisjääntejä tuli vielä aivan viime metreillä ja koutseilla oli täysi työ keksiä sopivia kentällisiä.

Itse ottelu lähti varsin rauhallisella temmolla liikkeelle. Luki onnistui maalinteossa ensimmäisenä kun pelikello näytti vajaata kahta minuuttia. Rami ”Välly” Välimaa liukui hyökkäysalueelle, malttoi hienosti ja antoi näyttävän ohjurin maalineteen oikeaoppisesti ajaneelle Ville Viitaselle. Ville ohjasi kiekon suoraan Tigersin reppuun. Maaliin toinen syöttömerkintä hyökkäyksen käynnistäneelle Lasse Sammalistolle. Seuraavasta maalista vastasi kotijoukkue kun ottelua oli pelattu vajaar kahdeksan minuuttia. Turkka Ellilä tasoitti ottelun maalinedestä irtokiekosta, pienen hässäkän päätteeksi maaliin alusti Kalle Leino ja Mikko Ala-Kauppila. Vielä ennen ensimmäisen erän päätöstä siirtyi kotijoukkue 2-1 johtoon kun samainen kolmikko järkkäsi johtomaalin, LuKin hieman lepsun pelaamisen jälkeen.

Toiseen erään LuKi tuli aavistuksen paremmin ja onnistuikin luomaan monen monta hyvää tekopaikkaa. LuKi saikin ansaitun tasoituksen kun erää oli pelattu reilut neljä minuuttia. ”Välly” veivasi näyttävästi kiekon reppuun Santeri Kyrövaaran esityöstä. Muutama minuutti tästä ja huikeassa vireessä seilaava  Välimaa löi jälleen kiekon reppuun, tällä kertaa alustuksen teki hienon pelin pelannut Viitanen ja Sami Lampola. Vajaa minuutti ja Tigers tuli tasoihin. Tämän LuKi kuittasi kuitenkin yhtä nopeasti takaisin kun Kyrövaara tarjosi maalin takaa kiekon viivasta nousseelle Sammalistolle, joka täräytti kiekon vastustamattomasti verkkoon. Tigers ei kuitenkaan luovuttanut vaan tasoitti ottelun ajassa 32.59. Tämän jälkeen ei erässä nähty kuin muutama jäähy ja erätauolle siis lukemissa 4-4.

Viimeinen erä eteni päästä päähän tyylillä molempien hakiessa johtomaalia. Ajassa tasan 54.00 LuKi kippari Saarinen hölmöili kuitenkin vieraille kaksi minuuttisen hyppäämällä reilusti liian aikaisin laatikkoon ja näin tarjoutui kotijoukkueelle sauma, jonka he myös käyttivät. Hienon ylivoima kuvion päätteeksi löi Niko Nahkuri takatolpalta kiekon puolityhjään maaliin. Tämä jäi ottelun voittomaaliksi vaikka LuKi haki kovasti voittomaalia ottelun loppusummerille saakka kuudella kenttäpelaajalla.

Näin LuKi koki siis jälleen tappion, Torjunnat Tigers Väisänen 43 ja LuKi Lehti 30. Ottelun positiivisimmat esitykset tarjosi voimahyökkääjä Viitanen tehoin 1+1 ja edelleen hirmuisessa iskussa oleva Välimaa, jota tässäkin pelissä saatiin rikkoa ja hakata kyllä mielinmäärin, miehen silti dominoidessa kenttää välillä lähes täysin yksin.

Tappiota ei ole LuKilla kauaa aikaa pureskella sillä viikko jatkuu kahdella kotipelillä torstaina ja perjantaina. Torstaina saadaan kunnon mittari kun sarjan kärkipäästä UJK saapuu Luvialle vieraaksi kello 19.30 alkavaan otteluun. LuKin onkin korkea aika kasata rivinsä ja löytää rentous takaisin peliinsä.