Tigers Rauma vs. Luvian Kiekko 4-4 (Raportti)

Ajankohta

su 10.11.2013

Ottelu pelataan klo 18.45 - 20.45

Raportti

Isänpäivän ehtoolla matkasi LuKi pelurit Raumalle Tigersin vieraaksi. Vierasjoukkue sai jalkeille lähes parhaan mahdollisen miehistön, poissaolijoina ainoastaan Häkkinen ja Kekkonen.

LuKin alkupeli olikin varsin mallikasta ja paikkoja siunaantui jokaiselle kentälle lähes joka vaihdossa. Avausmaalin ottelussa värkkäsivät ”ykköskentän” miehet. Saarinen poimi hyökkäyspään aloituksen, jonka Vähä-Ruka pommitti verkkoon, 0-1. Sama kenttä osui erässä vielä toistamiseen kun pyörityksen päätteeksi Helmejoki ja Huhtasalo petasivat poikki kentän syötöllä Näkille vapaan veto paikan. Anssin vedot ovat tällä kaudella napsuneet mukavasti kehikkojen väliin ja sehän tietää tulosta, niin tälläkin kertaa. Kova lämäri ja molke voimaton, 0-2. Tigers kavensi vielä erän loppuvaiheilla mutta erätauolle vierasjoukkueen maalin johdossa. Vastustajan maalivahdilla oli ensimmäisen erän jälkeen 21 torjuntaa, joten varsin tehottomia oli LuKi pelurit.

Toisessa erässä LuKi iski alkuun pari maalia, kun ensiksi ”ykkös” vitja pisti jälleen vastustajan puolustuksen sekaisin. Tällä kertaa maali tehtiin ylivoimahyökkäyksestä ja todella kauniisti. Kiekko napsahteli vuorotellen jokaisen hyökkäjään (Helme-Saarinen-VähäRuka) lavasta toiseen ja lopulta Saarinen löi kiekon jo täysin ulapalle ajelehtineen maalivahdin selän taakse, 1-3. Hetki tästä ja LuKi käytti kahden miehen ylivoiman hyväkseen. Kyrövaara syötti viivalle Selanderille, jonka kudin molke torjui, riparin napautti kuitenkin pussiin maalille noussut Näkki. Näin Anssille ottelun toinen kihaus ja taululle hyväntuntuinen 1-4 vierasjohto. Tigers kavensi kuitenkin pelin oman ylivoimansa aikana 2-4, eikä enempää maaleja erässä nähty.

Kolmannessa erässä LuKi keskittyi vaan maalipaikkojen tuhlailuun ja taas jälleen hieman liikaa jäähyilyyn. Jäähyt kostautuivat jälleen kerran kun Tigers onnistui kahdesti ylivoimansa aikana ja tasoitti pelin kuin varkain, 4-4. Tigers maali tuntui olevan kolmannessa erässä kuin kirottu, koska niin paljon pystyi LuKi miehistö jälleen luomaan paikkoja, mutta tuloksetta. Ottelun viimeisen 5 minuutin aikana LuKilla oli mm. kolme läpiajoa. Ottelu päättyi kuitenkin tasatulokseen ja molempien joukkueiden pistesarakkeisiin lisättiin yksi lisäpiste.

+ Ottelun avauserä kelpo esitys

+ Näkki pakin paikalta joukkueen sisäisen maalipörssin ykkönen

– Maalipaikkojen todellinen tuhlauspeli. Ei ollut onneakaan matkassa.

LuKin pelit jatkuvat jo torstaina kun rakas ja tällä kaudella kovassa iskussa oleva Eurajoen Lätkä saapuu Luvian Jäähalliin kello 19.30 alkavaan otteluun. Tervetuloa kannustamaan!