YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Ringetteleiri

TUU MUKAAN RINGETTELEIRILLE MYÖS KESÄLLÄ 2020!

Taitoleiri (2003-2006 -syntyneille)

Oletko sinä tulevaisuuden mestari? Sinulla on mahdollisuus kehittää omia lajitaitojasi jäällä ja jään ulkopuolella. Leiriohjelmaan mukaan mahtuu myös mukavaa yhdessäoloa.

Koko leirin ja taitoleirin vastuuvalmentajina toimivat Milla Rantanen ja Kirsi Pukkila.

Kirsi on ollut ringeten parissa yli 30 vuotta. Hän pelaa yhä SM-sarjassa, jossa pelejä on kertynyt historian kovimmat lukemat eli yli 700 ottelua. MM- ja SM-mitaleja vuosien varrelta palkintokaapissa on parikymmentä, joista kultaisia noin puolet. Kirsi on ollut myös nuortenmaajoukkueen (U21) valmentajana sekä suorittanut ringetteliiton III-tason valmentajakoulutuksen.

Milla on itsekin ollut aikoinaan Luvian ringetteleirllä leiriläisenä. Nyt Milla on pelannut Luvialla SM-sarjaa jo useamman vuoden, jonka ohessa valmentanut parin vuoden ajan seuran junioirijoukkueita. Milla on juuri saanut päätökseen ringetteliiton pelaajasta valmentajaksi koulutuksen (taso II) , josta on saanut uusia eväitä myös valmentajan polulle.

Hinta: 330e (LuKi hinta 310e)

 

Kesäleiri (2006-2011 -syntyneille)

Leirillä on luvassa jääharjoituksia, oheistreeniä ja muuta mukavaa tekemistä sekä hauskaa yhdessäoloa. Kesäleiriläiset jaetaan ryhmiin iän/tason mukaan. Leiriohjaajina toimivat SM-sarjaa pelanneet LuKin edustusjoukkueen pelaajat. Kesäleiri on ollut pidetty ringetteleiri, leiriläisiä on Luvialle tullut ympäri Suomen. Leirillä on hyvä mahdollisuus tutustua uusiin ringettekavereihin!

Hinta: 300e (LuKi hinta 280e)

Leirifaktat

Paikka: Eurajoki (Luvia)

Osoite: Luvian jäähalli, Kehätie 73, 29100 Luvia

Aika: 4.-7.6. 2020

Majoitus: luokkamajoitus, Luvian koulu

Luvialla on hyvät olosuhteet pitää ringetteleiriä kesällä. Jäähalli, koulu (majoitus), urheilukenttä ja ruokapaikkana toimiva Tasala ovat kaikki hyvin lähekkäin, melkeinpä samassa pihapiirissä.

Leirien hintaan kuuluu:

          monipuoliset jääharjoitukset ja yksilöllinen opastus sekä muu oheisohjelma (mm. uintireissu)

          majoitus luokissa (mukaan oma makuualusta, tyyny ja makuupussi tms.)

          leirituote

          ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala)

Leirillä on kioski, josta myynnissä t-paitoja yms. leirituotteita sekä jotain pikkunaposteltavaa

 

Leirille ilmoittautuminen, maksaminen ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen on 26.4.2020 mennessä. Lasku lähtee automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen. Osallistumisen voi peruuttaa ilmoittautumisaikana, sen umpeuduttua vain lääkärintodistuksella sairastapauksissa. Kummassakin tapauksessa palautamme peruutuksista osallistumismaksun vähennettynä toimistokuluilla 40 €.

Lääkärintodistus on toimitettava osoitteeseen: Luvian Kiekko -82/ringetteleiri, Kehätie 73, 29100 Luvia.

Leirin infokirje

Kaikille leiriläisille lähetetään sähköpostilla noin kuukausi ennen leirin alkua infokirje, jossa kerrotaan mm. ajo-ohjeet, leirin alkamis- ja loppumisaika, mukaan otettavat varusteet jne. Infokirje luettavissa myös näiltä sivuilta toukokuussa.

Lisätiedot

050-5946908/Milla Rantanen

050-354 9618/ Kirsi Pukkila

seura@luviankiekko.fi

 

Seuraa Facebookista

 

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa