YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Ringetteleiri 2017

11-14.6.2017

 

Taitoleiri (2000-2003 syntyneille)

Oletko sinä tulevaisuuden mestari? Nyt sinulla on mahdollisuus kehittää omia lajitaitojasi jäällä ja jään ulkopuolella. Leiriohjelmaan mukaan mahtuu myös mukavaa yhdessäoloa.

Vastuuvalmentajana taitoleirillä toimii Kirsi Pukkila, muut valmentajat varmistuvat kevään aikana. Kirsi on ollut ringeten parissa jo 30 vuotta. Hän pelaa yhä SM-sarjassa, jossa pelejä on kertynyt yli 600 ottelua. MM- ja SM-mitaleja vuosien varrelta palkintokaapissa on parikymmentä, joista kultaisia noin puolet. Kirsi toimii tällä hetkellä myös nuortenmaajoukkuevalmentajana.

Hinta: 330 €

 

Kesäleiri (2003-2008 syntyneille)

Leirillä on luvassa jääharjoituksia, oheistreeniä ja muuta mukavaa tekemistä sekä hauskaa yhdessäoloa. Kesäleiriläiset jaetaan ryhmiin iän/tason mukaan. Leiriohjaajina toimivat ringeten SM-sarjapelaajat. Kesäleiri on ollut pidetty ringetteleiri, leiriläisiä on Luvialle tullut ympäri Suomen. Leirillä on hyvä mahdollisuus tutustua uusiin ringettekavereihin!

Hinta: 300 €

 

Leirifaktat

Paikka: Eurajoki (Luvia)

Osoite: Luvian jäähalli, Kehätie 73, 29100 Luvia

Aika: 11-14.6.2017

Majoitus: luokkamajoitus, Luvian koulu

Luvialla on hyvät olosuhteet pitää ringetteleiriä kesällä. Jäähalli, koulu (majoitus), urheilukenttä ja ruokapaikkana toimiva Tasala ovat kaikki hyvin lähekkäin, melkeinpä samassa pihapiirissä.

Leirien hintaan kuuluu:

          monipuoliset jääharjoitukset ja yksilöllinen opastus sekä muu oheisohjelma (mm. uintireissu)

          majoitus luokissa (mukaan oma makuualusta, tyyny ja makuupussi tms.)

          leirituote

          ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala) ja vakuutus

Leirillä on kioski, josta myynnissä t-paitoja yms. leirituotteita sekä jotain pikkunaposteltavaa

 

Leirille ilmoittautuminen, maksaminen ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen 23.4.2017 mennessä tai niin pitkään kun paikkoja leirille on. Leirille ilmoittaudutaan sivuvalikon ”ilmoittautuminen” kohdasta.

Lasku lähtee automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen. Osallistumisen voi peruuttaa ilmoittautumisaikana, sen umpeuduttua vain lääkärintodistuksella sairastapauksissa. Kummassakin tapauksessa palautamme peruutuksista osallistumismaksun vähennettynä toimistokuluilla 40 €.

Lääkärintodistus on toimitettava osoitteeseen: Luvian Kiekko -82/ringetteleiri, Kehätie 73, 29100 Luvia.

Leirin infokirje

Kaikille leiriläisille lähetetään sähköpostilla noin kuukausi ennen leirin alkua infokirje, jossa kerrotaan mm. ajo-ohjeet, leirin alkamis- ja loppumisaika, mukaan otettavat varusteet jne.

Lisätiedot

050-354 9618/ Kirsi Pukkila

seura@luviankiekko.fi

 

Seuraa Facebookista

 

  • ENNAKOT JA RAPORTIT

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa