Ajankohta

su 24.11.2013

Ottelu pelataan klo 14.45 - 16.45

paraA3Raportti

LuKi kohtasi sunnuntaipäivällä kotihallissaan Panelian Raikkaan. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli Paneliassa tasainen ja kuuma vääntö, jonka LuKi onnistui kääntämään voittoon. Tähän otteluun LuKi valmennuksella oli harvinainen positiivinen ”ongelma” kun pelaajisto oli kokonaan käytettävissä, joten kaikki pelaajat eivät mahtuneet pelaavaan kokoonpanoon. Maalille luisteli vuorostaan ”Vesku” Hietikko.

Ottelun alku oli kotijoukkueelta hyvin unista ja Panelia pääsi monesti aivan paraatipaikalle LuKi pelaajien merkkauspelin pettäessä pahasti. Hietikko maalissa oli sentään herännyt otteluun ja piti kuin ihmeen kaupalla maalinsa puhtaana ottelun alkuminuutit. LuKi valmennus oli myös onneksi hereillä ja kotijoukkue käytti aikalisän jo ennen kuin ottelua oli käyty kymmentäkään minuuttia. Aikalisän aiheellinen ripitys tuotti tulosta ja pikku hiljaa alkoi kotijoukkue saada pelin juonesta kiinni. LuKi mätti erän viimeisen kympin aikana kiekon neljästi ohi Panelia veskarin, kun Häkkinen, Viitanen, Lehtonen sekä Kyrövaara laittoivat pikkumustan kertaalleen verkkoon. Panelian veskari vaihdettiin näiden jälkeen. Erätauolle turvallisessa 4-0 johdossa, mutta täysin pelitilanteita se ei vastannut, koska niin purjeessa oli kotijoukkue alkupelin. Positiivista oli että jokainen kenttä onnistui maalinteossa heti avauserässä.

Toinen erä oli kokonaisuudessaan aikamoista pelailua ja isoin kiima loisti poissaolollaan. Panelia pääsi kuitenkin erän puolivälin tienoilla tekemään ottelun ensimmäisensä (ja ainoan), hieman lepsun pelaamisen jälkeen. Erän loppuvaiheessa LuKi pääsi yrittämään lisämaaleja kahden miehen ylivoimalla. Pienen hapuilun jälkeen saatiin kiekko myös maaliin kun Helmejoki ohjasi pyörityksen keskeltä kiekon maaliin, 5-1. Näissä numeroissa mentiin viimeiselle erätauolle.

Kolmas erä oli taas hieman ryhdikkäämpää pelaamista ja maalejakin tuli, tosin vain kotijoukkueen toimesta. Maaliverkkoja heilutti Jesse Nummi kahdesti sekä Kekkonen ja Selander kertaalleen, joten ottelu lopulta varsin selkein 9-1 numeroin kotijoukkueen nimiin. Ottelu oli kokonaisuutena varsin siisti, mutta kolmannen erän lopussa syntyi muutamia pieniä ”torikokouksia”, mutta onneksi isommilta kahakoilta vältyttiin ja LuKi pelaajat kerrankin selvisivät ottelusta varsin vähin jäähymäärin.

+ Hietikko maalilla mies paikallaan (man of the match)

+ Jokainen peliin pukenut pelaaja pääsi ottelussa pelaamaan ja positiivisia onnistujia saatiin (Viitanen, Kekkonen). Jesse Nummen osuminen kahdesti päätöserässä oli myös todella hieno asia jatkoa ajatellen.

+ Vähäinen jäähymäärä

– Avauserän alun nukkuminen. Olipahan aneemista, mutta onneksi ei tällä kertaa kostautunut ja reagoitiin tarpeeksi nopeasti.

LuKi kohtaa alkaneella viikolla ensiksi Harjavallassa Kupari Kiekon (ke 19.15) ja lauantaina Luvialle saapuu vieraaksi UJK (klo.13). Tärkeitä pisteitä siis jaossa kun sarja alkaa lähestymään loppuaan ja taistelu sarjasijoituksista käy todella tiukkana.

LuKi is the best!

Ennakko

LuKi kohtaa sunnuntaina kotiottelussa PaRa:n Paneliasta. Ottelussa on LuKin kannalta todella tärkeät kaksi pistettä jaossa ja vain voitto kelpaa. PaRa on jämähtänyt sarjataulukossa viimeiselle sijalle, voitettuaan ainoastaa yhden pelin ja on näin jo ulkona taistelusta viiden parhaan joukoon ja paikkaan ylemmässä lopppusarjassa. LuKi sen sijaan taistelee paikasta ylempään loppusarjaan kynsin ja hampain. Tällä hetkellä viisi joukkuetta on kolmen pisteen sisällä toisistaan ja yksi näistä jää ulos ylemmästä loppusarjasta, eli jokainen piste on jäljellä olevista viidestä kamppailusta todella merkityksellinen.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Paneliassa LuKi sortui jäähyilyyn, mutta oli lopulta kovan työn jälkeen parempi luvuin 6-4. Viime otteluissaan kotijoukkue on parantanut peliään ja ilmettään huomattavasti. Palaset alkavat vihdoin loksahtelemaan paikalleen, kaikki kentät toimivat tällä hetkellä hyvin ja pystyvät ratkomaan otteluita. Myös maalivahtiosastolta löytyy kaksi loistavassa kunnossa olevaa torjujaa.

Ainoana ongelma on edelleen turha jäähypenkin kulutus ja sitä kautta tarjotaan vastustajille paikkoja otteluissa. Vaikka LuKin alivoima onkin toiminut viime aikoina todella hyvin, sekoittaa jäähyt pelirytmiä todella pahasti.

Pysyykö kotijoukkueen jäähyaitio tyhjänä, jatkaako ketju Kyrövaara-Lehtonen-Nummi hurjia tehojaan, kestääkö kotijoukkue ”pakkovoiton” paineet?

Kiekko tippuu jäähän sunnuntaina klo 14.45 Luvian jäähallissa, tervetuloa kannustamaan kotijoukkue tärkeään voittoon!