la 5.10.2013

Ottelu pelataan klo 14.45 - 16.45

Ennakko

LUKI KOHTAA LAUANTAINA KK-V:N KOKEMÄELTÄ!

LuKi aloitti kauden viime lauantaina 7-0 voitolla Tigers Raumasta. Keskiviikkona Eurajokea vastaan (häviö 11-2) kesken ottelun loukkaantuneet mukaan laskettuna sivussa oli miltei kymmenen pelaajaa.

Lauantain ottelussa vastaan asettuu kovasti vahvistunut KK-V Kokemäeltä. Porukka on parhaan mukaan koitettu parsiaa kasaan KK-V peliin. Lauantain ottelussa LuKilla on näytön paikka hävityn harjoitusottelun jäljiltä. Ikinä LuKi ei ole Kokemäkeläisille sarjaottelussa hävinnyt eikä meinaa sitä tehdä nytkään, haaste tulee olemaan toki kovempi mitä koskaan ennen Kokemäkeläisten jälleen vahvistuttua.

Tule kannustamaan Luvian pojat voittoon Luvian Jäähallille lauantaina klo 14:45 alkaen!

Pelin ajaksi herkut tarjoaa Luvian Jäähallin Kiekkokahvila.

Raportti

LuKi – KK-V 3-6. Yhden erän pelaaminen ei vaan riitä.

LuKi kohtasi kotipelissään lauantai iltapäivällä aikaisemmista vuosista täysin muuttuneen KK-V:n Kokemäeltä. Lähtökohdat otteluun piti olla kunnossa, kun LuKi sai otteluun paikanpäälle täydet kolme kenttää (yhden pelaajan ylikin), mutta jostain syystä kotijoukkue ei ollut yhtään valmis pelaamaan peliä nimeltä jääkiekko. Ensimmäinen erä meni täysin vierailijoiden komennossa, LuKi pelaajien keskittyessä vaan mailalla perässä roikkumiseen ilman että täytyisi luistinta käyttää etenemiseen. Tämä pelaajien keksimä, hivenen outo taktiikka ei tuottanut kuin jäähyjä ja vastustajan oli kohtalaisen helppo työ lyödä taululle avauserän osalta ansaitut 0-4 lukemat.

Erätauolla valmennus ja pelaajat tekivät kaikkensa että näin tämä ei jatkuisi, maksaneita katsojiakin tuntui hallissa kuitenkin olevan ihan mukavasti.  LuKi vaihtoi erätauolla myös maalivahtia, kun avauserässä täysin yksin yrittänyt Hietikko vaihdettiin ilmeisesti lähiviikkoina nämä sarjat Kanadan sarjoihin vaihtavaan Kaukkilaan. Toisen erän alussa hetken näyttikin jo, että sama tahti ottelussa jatkuu ja Kaukkila joutui venymään muutamaan todella maagiseen tiikeriloikkaan pitäen maalinsa puhtaana. Näistä sisuuntuneena vihdoin alkoi myös LuKin oma kenttäpeli aueta. LuKin avausmaalin ottelussa veivasi maalille täysin yksin unohtunut Häkkinen. Esityön maaliin teki Vähä-Ruka ja Lehtonen. Tästä joukkue sai selvästi itseluottamusta sekä virtaa ja viimeinkin alkoi myös jalat pelaajilla liikkua. Eikä mennyt pitkään kun kiekko oli taas Lukilaisten toimesta verkossa. Ylivoimalla mallikkaan kuvion päätteeksi Kyrövaara luritti kiekon maalivahdin längistä sisään, kaventaen tilanteeksi 2-4. Syöttäjinä maaliin maestro Saarinen sekä Lainio. LuKi pääsi erässä vielä maalin päähän, kun hyökkäyspään aloituksen jälkeen ”kohtalaisen lujan” laukauksen omaava Näkki pääsi sydämen kyllyydestä laukomaan kiekon maalinkattoon. Syöttöpiste merkittiin Lehtoselle ja taululle numerot 3-4. Tasoitusta LuKi ei enää erässä onnistunut tekemään, vaikka paikkoja oli ja ylähirret kolisivat.

Kolmannen erän alkupäässä LuKilla oli muutama maukas paikka vielä tasoittaa, mm. Kyrövaara napautti vuorostaan kiekon ylärimaan. Ja kun ei itse tee paikoista niin vastustaja tekee. Kokemäki pääsi hyvään vastaiskuun kaikkien LuKi hyökkääjien ajauduttua liian syvälle. Tämän he käyttivät kylmästi hyväkseen, lyöden taululle 3-5 lukemat. Napsahtiko selkäranka tähän vai mitä tapahtui, mutta tämän jälkeen kotijoukkue oli taas jatkuvasti askeleen vastustajaansa perässä. Kun vielä vastustaja sai tehtyä yhden lisäosuman, niin kotijoukkueen loppukiri jäi jotenkin hyvin torsoksi. Kokemäelle matkasi pisteet ansaitusti lukemin 3-6.

Ottelun plussat ja miinukset:

+Toisen erän pelaaminen. Oli asennetta, liikettä ja halua pelata joukkueelle. Tätä LuKia haluamme lisää.

+Yleisöä enemmän liikkeellä kuin avauspelissä. Kiitos ja tervetuloa uudelleen! Joukkue parantaa varmasti jatkossa.

– Yksi pelattu erä ei voi riittää. Avauserä oli todellinen pohjanoteeraus. Voiko huonommin enää pelata? Maalivahti yritti, kaikki muut lapasia.

– Tuomarit. Missä keskusteluyhteys kun valmentaja eikä kapteeni eikä ketään muukaan saa selvityksiä tuomioista yms. Uhkaillaan vaan 10min jäähyillä. Tästä aiheesta voisi kertoa toisen raportin verran, mutta annetaan olla.

– Neljä 10min jäähyä kotijoukkueelle kertoi pelaajien tuskasta, mutta myös edellinen kohta selittää jotain.

Seuraavaksi LuKi matkustaa vieraspeliin Paneliaan, joka pelataan tulevana lauantaina. Kotipeli on vuorossa torstaina 17.10, kun vastaan asettuu KuKi Harjavallasta. Peli alkaa kello 19.30. Tervetuloa kannustamaan LuKi voittoon!