Luvian Kiekko vs. Kiekkohait Team 9-3 (Raportti)

su 12.1.2014

Ottelu pelataan klo 14.30 - 17.30

Raportti

LuKi aloitti uuden sarjan hyvällä kotivoitolla maalein 9-3.

Paljon on kauden aikana tullut lunta tupaan mm. loukkaantumisten muodossa, mutta joukkueessa on tutusti älyttömän hieno henki ja sarjan voittoa lähdetään tottakai tavoittelemaan. Tänään pelin joutui jättämään kesken kapteeni Lehtonen jonka selkä kipeytyi jälleen niin että pystyi vain yhden erän pelaamaan. Myös Saarisen pelit jäänevät loppusarjassa vähiin kun työreissut vievät miehen ajan ja voimat. Helmejoki oli jälleen polven takia sivussa jnejne.

Itse pelissä LuKi lähti joulutauon jäljiltä todellakin vain ”katselemaan” ja omiin tuli heti ensimmäisessä vaihdossa. Ensimmäinen erä päättyi kuitenkin 2-1 johtolukemiin kun loppuerään joukkue alkoi hieman pelaamaan. Toinen erä olikin sitten jo täydellinen murskaus ja kolmanteen erään 7-1 lukemista. Kolmas erä oli tuttua kuuden maalin johtoasemassa pelailua. Myös ulosajoja nähtiin kun Kiekkohaiden peluri lähti hakemaan epätoivoista vastaanajo-taklausta joka kääntyi polvitaklauksen puolelle. Viitanen kävi muistuttamassa kyseistä kaveria joka jäi makailemaan kentälle vaikkei tilanteessa muuta ollut kuin normaali töytäisy. Näistä kuitenkin Lukille 5 min ylivoima, jota ei saatu enää hyödynnettyä. Sarjan tulevissa peleissä täytyykin pitää omat hermot kurissa ja antaa tuomareille täysi työrauha. Jos jonkinnäiköistä tilanteiden ylipelaamista on varmasti sarjan heikommilta joukkueilta luvassa.

Vaikka Lukin ykköskenttä vastasi jälleen kuudesta maalista, jäi oman pään pelaamisen toivomisen varaa kun omiin lipsahti tasavoimalla, alivoimalla ja 5-5 vastaan.