Ajankohta

to 14.11.2013

Ottelu pelataan klo 19.30 - 21.30

ejlA4Raportti

LuKi kohtasi torstai ehtoolla Luvialla käydyssä kamppailussa rakkaan paikallisvastustajansa Eurajoen Lätkän. LuKi sai kerrankin jalkeille kaikki pelaajat kun poissaolijoiden määrä oli nolla. Ottelun alussa kotijoukkueen liike ja taistelu olikin toistaiseksi kauden parasta ja tämä pakotti rohkeaa kiekollista peliä pelanneen vierasjoukkueen moneen virheeseen. Muutamasta näistä LuKi onnistui myös toimittamaan kiekon maaliin. Avauserässä maalin kotijoukkueelta tekivät Lehtonen, Vähä-Ruka sekä Jesse Nummi. Myös EJL teki erässä kolme maalia, joten erätauolle 3-3 numeroissa. Puhtaalla pelillä ja pääasiassa rumillakin luvuilla vastustajiaan pöllyttänyt EJL varmasti hiukan yllättyi LuKin hyvästä pelistä ottelun avauserässä.

Toisen erän alku oli kotijoukkueelta todella heikko ja vastaavasti EJL teki näyttäviä maaleja melkein parin minuutin välein. LuKi osui erässä kahdesti, maalintekijöinä Helmejoki ja Häkkinen. Vastaavasti EJL paukutti erässä kuusi maalia ja ottelu näytti menevän kohti heille tyypillisiä murskajaisia. Erässä nähtiin välillä pitkiä EJL pyörityksiä, joissa LuKi maalivahti Hietikko otti lukuisia huikeita koppeja. Erätauolle 5-9 tilanteessa.

Kolmanteen erään LuKin teema oli erävoitto ja siihen uskottiin. LuKi vaihtoi Hietikon pyynnöstä maalivahtia ja maalille luisteli Miika Kultavirta. Peli parani huomattavasti toisesta erästä ja se näkyi myös taululla. LuKi teki ottelusta vielä pelin kun pari minuuttia ennen loppua se oli enää pari maalia perässä ja sai koittaa kavennusta ja tasoitusta ilman maalivahtia. Tällä kertaa se päättyi EJL maaliin ja 8-11 vierasvoittoon. Kolmannen erän teema ”erävoitto” kuitenkin Lukille maalein 3-2. LuKin maalit erässä teki toistamiseen ottelussa osunut Häkkinen, Lampola sekä ”Timo Susi” Kyrövaara.

+ Avauserän pelaaminen loistavaa

+ Lopun nousu ja pelin jännäksi laittaminen

+Joka kenttä osui kahdesti tai enemmän

– Jäähyt kostautui taas kovalla prosentilla, EJL teki 5 ylivoima maalia

Seuraava peli Lukilla on jo lauantaina kun se matkaa kovassa nosteessa olevan KK-V:n vieraaksi Kokemäelle. Ottelu alkaa kello 16.

LuKi is the best!

Ennakko

Luvian Kiekon edustusjoukkue kohtaa torstai-iltana 14.11. sarjan ehdottomasti kovimman joukkueen Eurajoen Lätkän klo 19.30 Luvian jäähallissa. Ejl on vahvistunut viime vuodesta huomattavasti kun Vermuntilan joukkue lopetti toimintansa. II-divisioonaa ja Suomi-sarjaa viime vuodet pelanneet miehet löysivät uuden pelipaikkansa nopeasti Eurajoelta, eikä Ejl ole kokenut yhtäkään pistemenetystä meneillään olevassa sarjassa, vaan ovat suorastaan murskanneet vastustajansa.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Eurajoella ei Lukilla vajaalla kokoonpanolla ollut sanansijaa, mutta nyt Luvialaiset pääsevät ehjällä kokoonpanolla haastamaan sarja kärjen oikein tosissaan.

Todella mielenkiintoinen ”paikallisottelu” on siis luvassa ja siinä mitataan todella Lukin tämän hetkinen kunto.

Tervetuloa seuraamaan kovatasoista jääkiekko-ottelua Luvian jäähalliin ja nauttimaan Luvian Jäähallin Kiekkokahvilan herkuista klo 19:30 alkaen!