Ajankohta

ke 27.11.2013

Ottelu pelataan klo 19.15 - 21.15

Raportti

LuKi kävi häviämässä sekaisen pelin 9-4. Alkutahdit farssille löi KuKin ensimmäinen maalin jonka kaikki muut näkivät paitsioksi, paitsi tuomarit. Ensimmäinen erä pysyi joten kuten kasassa kun Kyrövaara ja Nummi löivät yksilösuorituksilla maalit mieheen. Varsinkin Nummen koko kentän läpi taistelumaali oli kauden upeinta antia.

LuKille perinteisesti vaikea toinen erä oli taas sitä itseään. Tuomarit varmasti yrittivät hekin parhaansa mutta niin monta tilannetta jäi näkemättä ja sen verran yksipuolisesti vain Lukin pelureita passitettiin jäähyaitioon että joukkueen kasetti ei kestänyt. Keskittyminen meni täysin tuomareille prostestointiin ja oman oikeuden etsimiseen kaukalossa, joka johti ylipelaamiseen ja KuKi löi liudan hienosti päätettyjä 2-1 hyökkäyksiä maaliin. Myös pari ylivoimamaalia nähtiin kun LuKin pelurit kuluttivat jäähypenkkiä. Jere Nummi tasoitti peliä vielä ennen erän loppua ja tauolle 7-3 lukemista.

Kolmas erä meni pitkälti pelailun merkeissä, pientä valoa nähtiin kuitenkin kun Sjöblom antoin hienosti laitaan Kyrövaaralle joka teki viime kauden valmentaja Kannoston lanseeraman ”Slippery Fox On The Ice” käännöksen ja löysi lätyllä Jesse Nummen maalilta, joka ohjasi hienosti yläkulmaan. LuKi sai tämän jälkeen vielä ylivoiman (käsittämättömästi ottelun ainoan kun Kuki jauhoi miltei 10 ylivoimaa) ja mahdollisuuden tulla tasoihin mutta KuKin hieman haparoivasti pelannut veskari oli tässä kohtaa paikallaan. Pari maalia vielä omiin ja ottelu päättyi 9-4. KuKin A-juniorit ovat menettäneet mahdollisuutensa A-junioreiden Mestikseen joten he tulevat keskittymään loppukauden 3. divisioonaan. Pelaamisessa ja varsinkin liikkeessä oli aikamoinen ero kun nelinkertainen harjoittelu- ja pelimäärä repi joukkueiden välille kuitenkin selvän eron.

Lauantaina LuKilla on pakkovoiton paikka kun UJK tulee Luvialle klo 13:00!

Ennakko

Luki aloittaa todella tärkeän kahden ottelun viikkonsa keskiviikkona Harjavallasta Kupari Kiekon vieraana. Sarjatilanne on erittäin tasainen LaJy, UJK, LuKi ja Kuki ovat kolmen pisteen sisällä toisistaan ja KK-V:kin Lukia vain kolme pistettä edellä. Näistä joukkueista siis yksi jää ulos kevään ylemmästä loppusarjasta, minne Eurajoki on jo tiensä varmistanut. Luki kohtaa näistä joukkueista vielä KuKin, UJK:n ja Lajyn, sekä lisäksi myös LäKin, jolla ei ole enään mahdollisuuksia taistella ylemmästä loppusarjapaikasta.

Keskiviikkoillan ottelusta on siis odotettavissa erittäin tasainen ja mielenkiintoinen. LuKi voitti helpohkosti KuKin kotonaan, mutta tuolloin ei vieraat saanut otteluun mukaan kuin pari kentällistä junioreita. Nyt kun sarjatilanne on näinkin tiukka ja pelataan keskellä viikkoa Harjavallassa niin olettaa sopii että kotijoukkueella on paras mahdollinen ryhmä koossa. Nämä ”paikallisottelut” on muutoinkin ollut aina hyvä tunnelmaisia ja kiihkeitä vääntöjä, joten nyt kun lisätään vielä panokset pöytään on huikea kiekkoilta luvassa!

LuKi saa mieluisan vahvistuksen mukaan kun isolla todennäköisyydellä Markus Heiniluoma pääsee pelaamaan ensimmäisen sarjaottelunsa tällä kaudella.

Seuraava kotiottelu pelataan Luvian jäähallissa lauantaina 30.11. klo 13.00, jolloin vieraaksi saapuu Uudenkaupungin Jääkotkat.