YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Koronaviruksen vaikutus harrastustoimintaan kevään/kesän osalta

Toiminnan jatkuminen 14.5. eteenpäin sekä 1.6. eteenpäin

Harrastustoiminta on päätetty keskeyttää Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti 13.5. asti. Valtioneuvoston tiedotustilaisuudessa maanantaina 5.5.2020 hallitus antoi päivitetyt ohjeet vallitsevaan koronavirustilanteeseen ja kertoi rajoitustoimien asteittaisesta ja hallitusta purkamisesta kevään ja kesän edetessä.

Seuran johtokunta toteaa, että seuran joukkueet voivat aloittaa ulkona tapahtuvan harjoittelun 14.5 alkaen huomioiden sekä Ringette- ja kaukalopalloliiton että Jääkiekkoliiton ohjeet, jotka pohjautuvat Suomen hallituksen ja THL:n antamiin ohjeisiin. Johtokunta suosittelee ohjeiden mukaisesti harjoittelua vain ulkotiloissa ja pienryhmissä.

Kesäkuun alusta kokoontumisrajoitus nousee 50 henkilöön, ja tämä mahdollistaa ryhmäharjoittelun jatkamisen turvalliset olosuhteet huomioiden. Mikäli Koronatilanne ei muutu Satakunnassa nykyisestä, johtokunta suosittelee seuran joukkueille 1.6. lähtien harjoitusten aloittamista. Johtokunta haluaa kuitenkin korostaa, ettei Koronavirusepidemia ole vielä ohi ja että kaikkien on syytä huolehtia omassa toiminnassaan tehostetusta hygieniasta ja välttää tarpeettomia kontakteja.

Luvian Jäähalli arvioi kaukalon jäädytystä kokouksessaan 8.6.2020. Näillä näkymin jäädytys suoritetaan aikaisintaan kesäkuun lopulla.

Hyvää ja turvallista Kesää

Johtokunta

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa