Ajankohta

la 16.11.2013

Ottelu pelataan klo 16.00 - 18.00

Raportti

Luvian Kiekko haki ylempään jatkosarjaan pääsyn kannalta tärkeät pisteet Kokemäeltä 4-6 lukemin.

Lukin peli on ollut koko kauden ajan nousujohteista josta hyvänä esimerkkinä tiukahko tappio kivenkovaa Eurajokea vastaan torstaina.

Lauantaina Luki lähti hyvällä asenteella Kokemäelle, huutelut on jätetty vastustajille ja nykyään keskitytään paremmin vain ja ainoastaan omaan tekemiseen. Viisi maalia lauantaina järkännyt kakkoskenttä Jesse Nummi – Lehtonen – Kyrövaara Sjöblom-Selander loi alkutahdit heti ensimmäisessä vaihdossa kun Nummen hienosta syötöstä Kyrövaara pääsi lyömään ammottavaan maaliin. Toinen maali nähtiin kun kapteeni Lehikoinen karkasti ”kevyellä” jalalla läpi alivoimalla ja laittoi kiekon ”sinne missä niitä keksejä pidellään” totesi vaihtoaitiossa taikuri Helmejoki. Ottelussa nähtiin ratkaisun merkkejä ensimmäisen erän lopulla kun Saarista ajettiin rutkasti tilanteen jälkeen ja Kokemäen Artjuhin Myllymäki sai suihkukomennuksen. 15 sekuntia jäi erää jäljelle ja aloitus tutusti vieraspäätyyn. Lehtoselta puhdas aloitusvoitto viereen Kyrövaaralle joka KK-V pelaajien höntyiltyä antoi poikittain täysin vapaaksi jääneelle Sjöblomille, Kipru löi rennosti alakulmaan ja tauolle lähdettiin 3-0 lukemista.

Aina erän alussa niin vaikea ylivoima (nyt 5min) ei tuonut lisäosumia ja yv kuivui Lukin jäähyyn. KK-V sai ottelussa pelata runsaasti ylivoimaa mutta mielikuvitukseton yv oli Lukin helppo pelata pois, toinen alivoimamaali nähtiinkiin kun KK-V:n molari avasi suoraan kohti Jesse Nummea joka katkaisi kädellä ja antoi ”Lehikoisen” löydä tyhjiin. KK-V ryhdistäytyi hetkeksi ja iski kaksi maalia kun Lukin luistelu loppui, kuten niin monesti ennenkin aina toisessa erässä. LuKi sai kuitenkin erän loppuun ylivoiman. Maalivahdi kadotti mailansa ja Jesse Nummi haistoi tämän, nousu maalille jonka molari vielä selvitti mutta kiekko ajautui Kyrövaaralle joka antoin maalin kulmalle jäänelle Lehtoselle, viimeiselle erätauolle 2-5 lukemista.

Kolmannessa erässä LuKi taisteli alivoimia pois ja alkoi peruttelemaan liian ajoissa. KK-V tuli ylivoimalla 3-5 tilanteeseen, mutta hetki tästä kun vahingossa alivoimalle kentälle päästetty Helmejoki päästi Lukin piinasta kiskaisemalla putkista 3-6:een juuri kun lukin alivoima oli loppunut.

KK-V teki vielä yhden mutta LuKi varjeli omaa maalia ja hienosti paluun Kokemäelle Lukin paidassa tehnyt Kultavirta hoiti loput. Myös tähän väliin otettu jatkoaika rauhoitti mukavasi lopun pelaamista. Voitto 4-6!

+ Kakkoskenttä alkaa päästä omalle tasolleen ja löytää pelihuumorin

+ Hyvä erikoistilannepelaaminen (Alivoimalla tehtiin 2, miltei 3 ja ylivoimalla 2, alivoimalla 1 päästetty)