YLPEYDELLÄ, LUVIALTA.

Satakunnan Osuuskauppa – Liity kannustajat-ryhmään ja auta LuKia!

SatakunnanOsuuskauppa_iso

Taas on uusi vuosi pyörähtänyt käyntiin ja on aika aloitaa sarjassaan toinen Luvian Kiekon S-kannustajien kausi. Vuoden 2014 myötä viime vuonna kannattajiin liittyneiden joukko on siis nollattu. Tämä tarkoittaa  sitä, että vaikka viime vuonna olisit liittänyt korttisi mukaan, tulee sinun nyt uusia kannattajuutesi. 

Mikäli et ole ennen kuullut tästä kyseisestä kampanjasta, tässä hieman perustietoja: kuulumme Osuuskaupan Kannustajat-ryhmään joka tarkoittaa käytännössä sitä, että Sinä voit lahjoittaa kopiot koko vuoden 2014 bonuksistasi Luvian Kiekon tukemiseen. Käytännön ohjeistus löytyy oheisesta pdf-tiedostosta.

HUOM!! LAHJOITTAMINEN EI VÄHENNÄ OMIA BONUKSIASI VAAN NE MAKSETAAN NORMAALISTI TILILLESI!!

Nämä lahjoitettavat bonukset ovat ns. kopioita omista bonuksistasi. Et siis menetä mitään mutta SAAT hyvän mielen kun tiedät auttaneesi. Kaikkien seuraa kannustaneiden Bonukset lasketaan yhteen kalenterivuoden ajalta (tammikuun alussa), summasta lasketaan 10%:a ja mikäli summa ylittää 2000 euroa, maksetaan seuralle maksimituki 2000 euroa. Muussa tapauksessa maksetaan se tukimäärä joka tulee tulokseksi tuosta 10% laskemisesta.

Nyt kaikki aktiivisesti liikkeelle & kannustamaan Luvian Kiekkoa!

PDF: Ohjeistus kannustajille

 

  • Recent Post

  • TUKIJAT JA JÄSENEDUT

    Luvian Kiekon jäsenille hankitaan jatkuvasti uusia jäsenetuja ympäri satakuntaa. Jäseneksi voi liittyä helposti netissä:

    Lisätietoa jäsensivulta.

YouTube IconJääkiekko Edustus FacebookissaJääkiekko Edustus Facebookissa