HC Nokia vs. LuKi 5 – 10

Ajankohta

su 7.9.2014

Ottelu pelataan klo 19.00 - 22.00

HC_NokiaLuKi joutui lopulta lähtemään kauden avausotteluunsa varsin pienellä porukalla kun pelipäivän aamuna alkoi tulla viestejä poisjäänneistä. Kasaan saatiin kaksi pakkiparia ja yhtä vajaat kolme hyökkäyskenttää.
Itse peli lähti varsin hyvällä vauhdilla liikkeelle ja ensimmäisiä maalipaikkoja ei tarvinnut kauaa odottaa. Ottelun avausmaali ja samalla LuKin kauden ensimmäinen maali näki päivän valon ajassa 10.52 kun vierasjoukkueen ensimmäinen ylivoima tuotti tulosta. Viitanen rouhi kiekon Saariselle, joka jatkoi limpun maalin eteen Välimaalle, ”Vällylle” oli siihen jätetty liikaa tilaa eikä mies tästä erehtynyt. 1-0 maalin jälkeen ”Välly” iski vielä uskomattomat kolme maalia ensimmäiseen erään ja siis yhteensä neljä maalia yhdeksään minuuttiin! Tästä katkesi luonnollisesti Nokialaisten selkäranka vaikka hekin saivat kaksi maalia ensimmäiseen erään tehtyä. Myös pelikellon näyttäessä tasan 17.00 nähtiin hieno hetki kun heti ensimmäisessä ottelussaan LuKin oma juniori Jere Riihikallio onnistui maalinteossa. Ensimmäinen erä siis vieraille 2-5.

Toinen erä jatkoi samaa kaavaa ja LuKi meni menojaan. Välimaa maalasi vieläkin kahdesti , Riihikallio sekä Saarinen kertaalleen ja kun Nokialaiset onnistuivat vain kerran ohittamaan LuKin maalilla erinomaisesti pelanneen Markus Lehden niin toiselle tauolle lähdettiin lukemissa 3-9.

Viimeinen erä sitten pelailtiin vain pois alta ja katseltiin riittääkö jääaika koko erään. Nokialaiset onnistuivatkin voittamaan viimeisen erän tekemällä kaksi salamamaalia lopun ylivoimallaan kun LuKin Viitanen oli saanut suihkukomennuksen selkään taklaamisesta. LuKilta viimeisessä erässä onnistui maalinteossa vain Lampola.

Maalivahtien torjunnat: HC Nokia Kääriäinen 34 ja LuKi Lehti 22

Kokonaisuudessaan LuKin peli näytti varsin hyvältä vaikka kapealla materiaalilla oltiin liikkeellä, tästä on erittäin hyvä jatkaa. Pelit jatkuvatkin tulevana lauantaina kotiturnauksella Luvian jäähallissa klo 10.00 alkaen.